Језик:

Region:

23 June 2023 Hot Spot

Незаборавно путовање за медени месец

Ако се за венчање каже да је најлепши дан у животу, онда је медени месец засигурно путовање живота.

На медени месец се путује само једном, па га зато брижљиво и дуго планирамо. То је увод у ново животно поглавље које је пред вама и успомене са тог путовања се памте током читавог живота.

Обележите прве брачне дане  на некој од незаборавних дестинација где ћете прикупити енергију након вишемесечног планирања венчања. Од удаљених и егзотичних места, до оближњих европских градова, цео свет вам је под ногама, а избор је само ваш!

Романтични европски градови за прво брачно путовање

Има нечег посебног у Старом континенту због чега се многи парови одлучују да управо у Европи прославе своју љубав. Препоручујемо вам неке од најромантичнијих европских градова. Било да сте их раније посетили, или их откривате по први пут на меденом месецу, верујемо да ће вам ово путовање прирасти срцу.  

Магични Париз је увек добар избор

Медени месец у Паризу је проверена класика - проведите прве брачне дане у граду светлости, али и љубави.

Испланирајте романтичну вечеру у Ајфеловом торњу, незаборавно крстарење реком Сеном, посету Лувру или вртовима Версаја. Уживајте у вину, слатким залогајима чувених кроасана, француским сиревима, бројним ресторанима са Мишленовим звездицама, лепоти паришких кафеа, али и великој гостољубивости домаћина.

Откријте још о Паризу

Ах, тај Париз - име које сви разумеју
Упознајте Париз

Венеција за заљубљене

Романтичне шетње завојитим улицама, вожња венецијанским каналима, хотели из чијих се соба пружа поглед на широке елегантне тргове пуне живота – овако ће изгледати ваш медени месец у Венецији.

Одушевиће вас живахни италијански темперамент и гостопримство, као и фантастична кухиња, а уз мало среће, посетите Венецију у време одржавања њеног карневала. Главна атракција карневала су маске, један од симбола италијанске културе и уметности. Сачувајте маске као сувенир и подсетник на прво брачно путовање.

Град мостова

Најлепши поглед на венецијанску лагуну пружа вам се са мостова – у овом граду их има преко 400! Распитајте се о легенди о Мосту уздаха (Ponte dei Sospiri) и будите један од заљубљених парова који још од 17. века овде размењују пољупце при заласку сунца.

Амстердам – за оне који су више расположени за Венецију севера

Амстердам своје госте очарава шареним фасадама дрвених кућица из 17. века и непрегледном мрежом канала – овде их има више него у Венецији!

Град се може похвалити и великим бројем музеја – неки од њих су права туристичка класика, док други приказују прилично специфичне поставке. Ако сте љубитељ историје и уметности, прочитајте и Пет музеја које би требало посетити у Амстердаму и саставите списак за обилазак.

Амстердам се може доживети на три начина - шетњом, вожњом бицикла или крстарењем каналима. Саветујемо да се упустите у романтичну вожњу бициклом удвоје или да се упознате са знаменитостима града из најбоље перспективе – пловећи безбројним каналима.

Најзад, Амстердам слови за град слободе и уживања, те је узбудљив ноћни провод загарантован. 

Откријте још о Амстердаму

Водич кроз Амстердам - шта треба посетити у овом граду?

Рим - град љубави

Медени месец у Риму нуди романтичне вожње веспама, бројне фонтане да зажелите најлепше жеље, као и прилике за вечере у интимној атмосфери. Обавезно обиђите главне знаменитости вечног града – Колосеум, Фонтану ди Треви, Шпанске степенице и друга очаравајућа места.  

Ипак, много је боље знати оне мале, скривене драгуље, ресторане и кафане у којима ћете заиста осетити дух Италије. У откривању Рима који типичан туриста нема прилике да види помогао нам је пријатељ, новинар и публициста Ђузепе Закарија (Giussepe Zacaria). А он каже, ако хоћете да видите неки други Рим, обиђите историјске барове!

Откријте још о нетипичном Риму

Сви слатки путеви воде у Рим

Барселона – шпанска лепотица

Живописни град на обали Средоземног мора Барселона има прегршт да понуди за романтични одмор удвоје.

Од заласка сунца на чувеној плажи Барселонети, преко дивљења оригиналној архитектури и богатој историји овог града, све до гастрономских ужитака – Барселона је сигурно један од најлепших градова Европе.

Бити у Барселони, значи доживети Гаудијев утицај на сваком ћошку. Међутим, немојте само обићи најпознатије знаменитости попут Саграда фамилије или Каса Миле. Спакујте се и правац врт Артигас. Није лако доћи до овог места, али ваш труд ће се сигурно исплатити када будете стигли. Провешћете сате на овом малом простору, откривајући разна чудеса која крије. 

Откријте још о Барселони

Барселона, каталонска лепотица

Медени месец у Прагу

Праг је пример да се за право уживање не мора ићи далеко. Овај град је толико посебан да ћете се заљубити у њега на први поглед!


Обилазак града започните од његовог старог језгра који је под заштитом Унеска. Прошетајте се Карловим мостом (препоручујемо у предвечерје), обиђите најстарији дворац на свету чији је дом управо у Прагу и одушевите се јединственом архитектуром зграде која плеше – ово здање је најфотографисаније у престоници Чешке.

Резервишите авио карте од Београда до Прага, и уз наш водич о Прагу припремите се за незаобилазне туристичке атракције Златног града. 

Егзотичне дестинације за медени месец широм света

Романтични Малдиви

Малдиви су синоним за медени месец. Овде је све прилагођено управо венчаним, од загарантоване приватности до одличне услуге, уз посебне аранжмане и поклоне за младенце.

Одаберите вечеру под свећама на белој пешчаној плажи или дуге романтичне шетње дуж обале држећи се за руке. Окушајте се у роњењу и упознајте кристално чисте лагуне, јединствене коралне гребене и подводни свет живописних боја.

Тајланд – мешавина природне лепоте и јединствене културе

Од ужурбаног Банкока до шармантних острва – наведимо само Пукет, Кох, Краби или Самуи - Тајланд је право место да прославите вашу љубав.  

Упустите се у спортске авантуре, истраживање богатог подводног света, уживајте у тропском пејзажу, богатом ноћном животу, али и одмору на прелепим плажама и луксузним хотелима.

Бали – острво идеално за одмор удвоје

Било да желите активан одмор или излежавање на плажи у сенци палми, медени месец на индонежанском острву Бали је права магија.

Планинарење, бициклизам, узбудљив ноћни живот, активности на води, луксузни спа третмани - осећај егзотике је загарантован.

Сејшели – 115 острва, подједнако атрактивних за посету

Овај тропски рај једна је од омиљених дестинација за путовање на медени месец. Међутим, изненадићете се колико су Сејшели и даље неискварени туризмом – овде ћете пронаћи палме са кокосима тежине и до 20 килограма, као и џиновске корњаче на самој обали.

Финоћа и мекоћа песка на плажама Сејшела ће вас одушевити – право уживање за ваша стопала! 

Newsletter

Пријавите се и не пропустите наше посебне понуде.

Регистрација

Повољније до резервације уз онлајн профил! Региструј се и оствари попуст у износу од 10% на цену карте, без аеродромских такси.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Регистрација

Још неколико информација потребних за креирање профила

Лични подаци

Титула

Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање

Пол

Поље је обавезно за попуњавање

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Хвала на регистрацији!

Провери мејл јер ти ускоро стиже промо-код са попустом за твоје наредно путовање!

Заборављена лозинка

Без бриге. Само нам пошаљи свој имејл и послаћемо ти линк за креирање нове лозинке.

Mandatory field

Лозинка је ажурирана

Послали смо линк за ресетовање лозинке на Вашу мејл адресу