Avio karte za Firencu od

Top ponuda za putovanja u jednom smeru za Firencu

EUR

Beograd (BEG)

Firenca (FLR)
Polazak: 31/05/2024
Od
EUR227*
Viđeno: 9 h pre
Jedan smer
/
Ekonomska

Beograd (BEG)

Firenca (FLR)
Polazak: 03/06/2024
Od
EUR227*
Viđeno: 9 h pre
Jedan smer
/
Ekonomska

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za opcione proizvode i usluge.

Top ponuda za povratna putovanja za Firencu

EUR

Beograd (BEG)

Firenca (FLR)
28/06/2024 - 01/07/2024

Povratno putovanje

/

Ekonomska

Od
EUR343*
Viđeno: 15 h pre

Skoplje (SKP)

Firenca (FLR)
05/06/2024 - 19/06/2024

Povratno putovanje

/

Ekonomska

Od
EUR580*
Viđeno: 1 dan pre

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte za Firencu {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Pođite stopama Dantea, Mikelanđela, Medičija i Galileja i istražite grad u kome je nastala renesansa. Dobro došli u Firencu!

Ovaj magični grad, okružen bajkovitim brdima prepunim vinograda, smešten je u samom srcu Italije. Rezervišite avio-karte za Firencu i osetite duh renesanse - vratite se u XVI vek, kada je bila jedan od najuticajnijih gradova i doživite je u svoj njenoj raskoši. Posetite grad kulture i umetnosti, grad u kojem je svaka zgrada remek-delo i u kojem svaki spomenik priča priču brojnih umetnika koji su ga oblikovali. Kao svedok veličanstvenog doba uspona grada, panoramom Firence dominira njen dragulj, čuven po svojoj lepoti, katedrala Santa Marija del Fjore, arhitektonsko remek-delo. Pored katedrale Firence, obavezno posetite i biser gotske arhitekture Đotov zvonik, glavnu administrativnu zgradu Palaco Vekio ispred koje je smešten glavni trg Firence, Pjaca dela Sinjorija i uživajte u fantastičnom pogledu na reku Arno sa čuvenog mosta Ponte Vekio.

Otkrijte još o Firenci

Savršeno vikend putovanje u Italiju

Najčešće postavljana pitanja

Koliko u proseku traje let od Beograda do Firence?

Let od Beograda do Firence traje oko 1 čas i 35 minuta. Određeni faktori mogu uticati na dužinu leta, uključujući vremenske prilike i tip aviona kojim letite.

Koja je vremenska zona u Firenci?

Vremenska zona u Firenci je UTC+2.

Koja se valuta koristi u Firenci?

Zvanična valuta u Firenci je euro(EUR).