Avio karte za Tjenđin od

Top ponuda za putovanja u jednom smeru za Tjenđin

EUR

Beograd (BEG)

Tjenđin (TSN)
Polazak: 05/09/2024
Od
EUR461*
Viđeno: 1 sat pre
Jedan smer
/
Ekonomska

Beograd (BEG)

Tjenđin (TSN)
Polazak: 12/09/2024
Od
EUR461*
Viđeno: 1 dan pre
Jedan smer
/
Ekonomska

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za opcione proizvode i usluge.

Top ponuda za povratna putovanja za Tjenđin

EUR
Koristite opciju pretrage u vrhu ove stranice kako biste pronašli najbolje ponude za letove

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte za Tjenđin {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Tjenđin, lučki grad na obali Bohajskog mora, sa preko 13 miliona stanovnika jedan je od najvećih gradova u Narodnoj Republici Kini. Udaljen od Pekinga svega 130 km, nalazi se na severu Velikog kineskog kanala i predstavlja najvažniji proizvodni centar i glavnu luku Severne Kine. Kao jedno od najvećih kineskih trgovinskih čvorišta, 2008. godine otvara prvu kinesku brzu prugu, međugradsku železnicu Peking-Tjenđin, sa vozovima koji se kreću brže od 300 km/h. Simbol grada je Tianjin Eye, oko 120 metara visok panoramski točak izgrađen iznad mosta Yong-Le preko reke Hai. Vodeće turističke atrakcije su Vodeni park, najveći urbani park i rekreativno područje u Tjenđinu, kao i Tjenđinski muzej, čiji izgled podseća na labuda koji širi krila. Grad je poznat i po radio-televizijskom tornju, koji je osmi najviši toranj na svetu, visok preko 400 metara.

Otkrijte još o Tjenđinu

Praktični saveti za putovanje iz Tjenđina za Peking brzim vozom

Najčešće postavljana pitanja

Let od Beograda do Tjenđina traje oko 9 časova i 50 minuta. Određeni faktori mogu uticati na dužinu leta, uključujući vremenske prilike i tip aviona kojim letite.

Vremenska zona u Tjenđinu je UTC+8.

Zvanična valuta u Tjenđinu je ženminbi(CNY).

Još popularnih letova