Avio karte za Marsej

Top ponuda za putovanja u jednom smeru za Marsej

EUR
Koristite opciju pretrage u vrhu ove stranice kako biste pronašli najbolje ponude za letove

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za opcione proizvode i usluge.

Top ponuda za povratna putovanja za Marsej

EUR

Beograd (BEG)

Marsej (MRS)
15/08/2024 - 26/08/2024

Povratno putovanje

/

Ekonomska

Od
EUR703*
Viđeno: 1 dan pre

Beograd (BEG)

Marsej (MRS)
16/08/2024 - 30/08/2024

Povratno putovanje

/

Ekonomska

Od
EUR456*
Viđeno: 1 dan pre

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte za Marsej {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Marsej je drugi najveći grad u Francuskoj, podjednako očaravajuć tokom sva četiri godišnja doba. Ima bogato i raznoliko kulturno nasleđe zahvaljujući 2.600 godina dugoj istoriji. Istražite Marselj od okruga Panier do malog netaknutog sela Goudes, od zgrade Mucem do Vieille Charité, od nezaobilaznog Notre-Dame de la Garde do blistavog Cité le Corbusier. Ukoliko u jutarnjim satima prođete pored Stare luke, jednog od turističkih simbola grada, sigurno ćete sresti glasne ribare koji prodaju svež ulov. Upravo ovde počinje čuvena, kilometar duga „ulica konoplje“ Rue La Canbière, čiji izgled datira iz 19. veka, kada je Marsej bio jedan od najvećih trgovačkih centara konoplje na svetu.

Noćni život ovog magičnog grada je izuzetno bogat, a tu je i veliki broj restorana u kojima možete probati riblje specijalitete i morske plodove. Kada se umorite od šetnje i obilaska ovog nesvakidašnjeg grada, posetite neku od mnogobrojnih gradskih plaža i uživajte u mediteranskoj klimi i pogledu na tirkizno more.

Najčešće postavljana pitanja

Koliko u proseku traje let od Beograda do Marseja?

Let od Beograda do Marseja traje oko 2 časa i 10 minuta. Određeni faktori mogu uticati na dužinu leta, uključujući vremenske prilike i tip aviona kojim letite.

Koja je vremenska zona u Marseju?

Vremenska zona u Marseju je UTC+1.

Koja se valuta koristi u Marseju?

Zvanična valuta u Marseju je euro(EUR).