Air Serbia

Malta

Avio karte za Maltu

Praktične informacije

Jezik engleski, malteški
Prosečno trajanje leta 2h
Valuta euro(EUR)
Električni priključak G (230V)
Vremenska zona UTC +2
Aerodromi Luka
Nadmorska visina 250m (820ft)

Sezonski letovi (Jun-Septembar)

Avio karte od Beograda do Malte, kao i avio karte do Malte iz drugih gradova možete kupiti za letove u periodu od juna do septembra.
Malta je smeštena u središtu toplog Mediterana. Malenu ostrvsku državu krase stenovite obale i predeli od kojih zastaje dah. Ostrvo je pravi raj za avanturiste. Otkrijte jednu od mnogo tajanstvenih laguna ili neobičnih pećina koje je priroda oblikovala hiljadama godina. Okupajte se u modro-plavim vodama Mediterana ili zaronite u podvodnoj turi i otkrijte Azurni prozor. Stenovita formacija se nekada ponosno izdizala nad obalom ostrva Gozo, a sada leži na dnu mora. Pored prelepe prirode, na arhipelagu možete da šetate brojnim utvrđenjima, od praistorije do srednjeg veka, koje su gradili razni osvajači i branioci. Kad zađe Sunce, iskoristite priliku da posetite maltešku prestonicu Valetu, prošetajte kamenim ulicama, posetite staru luku i otkrijete neobične spomenike tog drevnog grada.

Avio karte Beograd - Malta

Avio karte iz Beograda do Malte možete vrlo jednostavnom procedurom kupiti preko našeg sajta u svega nekoliko koraka. Takođe imate mogućnost kupovine avio karte do Malte i iz drugih gradova, ne samo iz Beograda.