Air Serbia

Nemačka

Avio karte za Frankfurt

Praktične informacije

Jezik nemački
Prosečno trajanje leta 2h
Valuta euro(EUR)
Električni priključak C / F (230V)
Vremenska zona UTC +2
Aerodromi Frankfurt
Nadmorska visina 113m (371ft)

Kao sedište nekih od najvećih svetskih korporacija, Frankfurt slovi za jednu od najvažnijih finansijskih tačaka na mapi Evrope. Da grad na Majni nije tipičan nemački grad potvrđuje i poslovna četvrt poznatija kao „Majnhetn“. Iz nje se izdižu impozantni neboderi, remek dela savremene arhitekture. Ono što je važno je da Frankfurt nije samo poslovna destinacija. Stari grad, koji se nalazi nasuprot brojnih kancelarija i predstavništava kompanija, krase srednjevekovne kuće i izlizana kaldrma. U njima su sakriveni brojni kafići, pabovi i klubovi, zbog čega se frankfurtski noćni život najčešće poredi sa onim u Berlinu. Rezervišite avio karte do Frankfurta i posetite ovaj uzbudljivi grad uz oko dva sata udobnog leta iz Beograda ili Niša.

Avio karte Beograd - Frankfurt

Avio karte iz Beograda do Frankfurta možete vrlo jednostavnom procedurom kupiti preko našeg sajta u svega nekoliko koraka. Takođe imate mogućnost kupovine avio karte do Frankfurta i iz drugih gradova, ne samo iz Beograda.

Avio karte Niš - Frankfurt (Han)

Air Serbia organizuje letove i na relaciji Niš - Frankfurt (Han). Avio karte od Niša do Frankfurta (Han) možete kupiti online putem sajta.