Avio karte iz Njujorka za Austriju

Top ponuda za putovanja u jednom smeru iz Njujorka za Austriju

EUR
Koristite opciju pretrage u vrhu ove stranice kako biste pronašli najbolje ponude za letove

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za opcione proizvode i usluge.

Top ponuda za povratna putovanja iz Njujorka za Austriju

EUR
Koristite opciju pretrage u vrhu ove stranice kako biste pronašli najbolje ponude za letove

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte iz Njujorka za Austriju {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Austrija predstavlja biser centralne Evrope, koji će vas oduševiti svojom raznolikošću. Impresivna srednjevekovna i barokna arhitektura, bogata muzejska ponuda, bajkoviti planinski pejzaži, kao i autentična kuhinja – samo su neki od razloga da rezervišete let za Austriju. Posetite elegantni Beč, grad pod zaštitom Uneska kao deo svetske kulturne baštine ili neodoljivi Salcburg, rodno mesto Mocarta i prestonicu klasične muzike. Dve trećine Austrije čine Alpi, pa će ljubitelji skijanja i prirode sigurno pronaći svoju zonu interesovanja. Austrijanci su poznati po gastronomskoj ponudi koja je mešavina različitih evropskih kulinarskih tradicija, a naročito su ponosni na svoje poslastice – čuvenu Zaher tortu i Mocart kugle. Avio prevoz do Austrije je svakodnevan i komforan, a Er Srbija leti do Beča sa dva aerodroma – Nikola Tesla u Beogradu i Morava kod Kraljeva. Rezervišite letove do Austrije i uživajte u lepoti koja će vas okružiti!

Otkrijte još o Austriji

Upoznajte Beč na malo drugačiji način
Salcburg – barokni grad Zapada koji će vas očarati

Najčešće postavljena pitanja

Vremenska zona u Austriji je UTC+2.

Zvanična valuta u Austriji je euro(EUR).