Avio karte iz Amsterdama za Krf

Top ponuda za letove u jednom smeru iz Amsterdama za Krf

Probajte neki drugi mesec ili odaberite pojedinačni datum ispod kako biste videli ponude.
22

Sat

JUN

23

Sun

24

Mon

25

Tue

26

Wed

27

Thu

28

Fri

29

Sat

30

Sun

01

Mon

JUL

02

Tue

03

Wed

04

Thu

05

Fri

06

Sat

07

Sun

08

Mon

09

Tue

10

Wed

11

Thu

12

Fri

13

Sat

14

Sun

15

Mon

16

Tue

17

Wed

18

Thu

19

Fri

20

Sat

21

Sun

Top ponuda za povratna putovanja iz Amsterdama za Krf

EUR
Koristite opciju pretrage u vrhu ove stranice kako biste pronašli najbolje ponude za letove

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte iz Amsterdama za Krf {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Krf - šta videti

Šik i delikatan po prirodi, Krf ima neprevaziđenu prirodnu lepotu zbog koje je oduvek bio jedno od najšarmantnijih ostrva na Mediteranu. Priroda i ljudi zajednički su "gradili" Krf. More, sunce i vetar isklesali su impresivnu obalu sa zlatnim peščanim i snežnobelim šljunkovitim plažama, kao i stenama koje podsećaju na skulpture iz moderne galerije. Kroz bogatu istoriju nastajale su brojne palate, tvrđave, crkve, muzeji, biblioteke, galerije, tradicionalne kuće, zeleni maslinjaci i živopisne luke. Stari grad i danas podseća na prošla vremena, a snažni evropski uticaji svuda su vidljivi i skladno koegzistiraju, dajući gradu posebnu boju. Za posetioce Krfa uvek postoji mirno mesto u uskim uličicama ili na senovitim trgovima gde mogu uživati u hladnom pivu od đumbira. Krfske domaćice još uvek šire veš duž uskih ulica, dok ispod njega turisti istražuju brojne radionice neobičnih zanata, poput srebrorezača i drvorezbara. Sam centar grada krasi Spianada, najveći trg na Balkanu, ukrašen izuzetnim delima francuske arhitekture iz 19. veka. Ovde, tokom cele godine, možete gledati utakmice kriketa ili prisustvovati muzičkim koncertima. Obavezno posetite Liston, zaštitni znak grada, gde su aristokrate uživale u večernjim šetnjama.

Ni jedan opis Krfa ne bi bio potpun bez pomena svežih mlečnih proizvoda po kojima je ostrvo poznato. Visokokvalitetni kravlji puter i ukusni zlatni sir gravijera, odlično se slažu sa salado šunkom ili nubulo fumicado i nombolo dimljenim svinjskim fileom koji se priprema na tradicionalan način u oblasti Orosa.

Najčešće postavljana pitanja

Koliko u proseku traje let od Beograda do Krfa?

Let od Beograda do Krfa traje oko 1 čas i 15 minuta. Određeni faktori mogu uticati na dužinu leta, uključujući vremenske prilike i tip aviona kojim letite.

Koja je vremenska zona u Krfu?

Vremenska zona u Krfu je UTC+2.

Koja se valuta koristi u Krfu?

Zvanična valuta u Krfu je euro(EUR).