Avio karte iz Amsterdama za Hrvatsku od

Top ponuda za putovanja u jednom smeru iz Amsterdama za Hrvatsku

EUR

Amsterdam (AMS)

Split (SPU)
Polazak: 04/09/2024
Od
EUR161*
Viđeno: 1 dan pre
Jedan smer
/
Ekonomska

Amsterdam (AMS)

Rijeka (RJK)
Polazak: 11/09/2024
Od
EUR228*
Viđeno: 13 h pre
Jedan smer
/
Ekonomska

Amsterdam (AMS)

Split (SPU)
Polazak: 03/09/2024
Od
EUR181*
Viđeno: 1 dan pre
Jedan smer
/
Ekonomska

Amsterdam (AMS)

Rijeka (RJK)
Polazak: 13/09/2024
Od
EUR235*
Viđeno: 13 h pre
Jedan smer
/
Ekonomska

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za opcione proizvode i usluge.

Top ponuda za povratna putovanja iz Amsterdama za Hrvatsku

EUR

Amsterdam (AMS)

Dubrovnik (DBV)
07/08/2024 - 13/08/2024

Povratno putovanje

/

Ekonomska

Od
EUR473*
Viđeno: 8 h pre

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte iz Amsterdama za Hrvatsku {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Hrvatska je nadaleko čuvena po kristalno čistom moru Jadrana, netaknutoj prirodi i svetski cenjenim istorijsko-kulturnim znamenitostima. Tokom cele godine možete kupiti avio karte za let za Hrvatsku i njen glavni grad Zagreb, dok tokom leta Er Srbija leti i u Dubrovnik, Split, Pulu, Zadar i Rijeku. Jedan od najlepših ukrasa Hrvatske su njena ostrva, kojih ima oko hiljadu, ali i kontinentalni deo zemlje takođe ima dragulje prirode. Istražite jedinstvenu lepotu brojnih nacionalnih parkova, uživajte u simfoniji zvukova koju formiraju slapovi Plitvičkih jezera ili doživite pravo letnje osveženje kupajući se u Krki. Pored zadivljujuće prirode, Hrvatska čuva i prvoklasna kulturna dobra. Prošetajte gradskim zidinama starog Dubrovnika uživajući u pogledu na Jadran koji sija kao plavi safir. Posetite Dioklecijanovu palatu u Splitu, remek-delo rimske arhitekture i Pulsku arenu koja je jedan od najbolje očuvanih spomenika antičkog sveta. Uživajte u opuštenoj atmosferi i eleganciji Zagreba ili u ritmu Zadra, centra zabave na Jadranu. Kako su letovi za Hrvatsku česti, nikad nije bilo jednostavnije stići avionom do Hrvatske, bilo da ste u potrazi za letovanjem, porodičnim putovanjem, avanturom ili vikend odmorom.

Često postavljana pitanja

Vremenska zona u Hrvatskoj je UTC+2.

Zvanična valuta u Hrvatskoj je euro (EUR).