Avio karte za Porto od

Top ponuda za putovanja u jednom smeru za Porto

RSD

Beograd (BEG)

Porto (OPO)
Polazak: 01/11/2024
Od
RSD10,784*
Viđeno: 9 h pre
Jedan smer
/
Ekonomska

Beograd (BEG)

Porto (OPO)
Polazak: 04/11/2024
Od
RSD12,545*
Viđeno: 9 h pre
Jedan smer
/
Ekonomska

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za opcione proizvode i usluge.

Top ponuda za povratna putovanja za Porto

RSD

Beograd (BEG)

Porto (OPO)
15/11/2024 - 29/11/2024

Povratno putovanje

/

Ekonomska

Od
RSD21,895*
Viđeno: 7 h pre

Beograd (BEG)

Porto (OPO)
01/11/2024 - 08/11/2024

Povratno putovanje

/

Ekonomska

Od
RSD21,895*
Viđeno: 11 h pre

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte za Porto {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Porto je fascinantan i živahan grad na severu Portugala, koji može da se pohvali bogatom istorijom, jedinstvenim turističkim atrakcijama i ukusnom kuhinjom. Porto ima divan istorijski centar, ali je istovremeno mlad i energičan grad, sa užurbanim noćnim životom i rastućom umetničkom scenom. Glavne znamenitosti tog grada su okrug Ribeira sa živopisnim kućama i uskim kaldrmisanim ulicama, koje odišu portugalskim šarmom. Kroz centar grada protiče reka Douro, sa šest veličanstvenih mostova. Tu je i miran okrug Foz, na ušću reke Douro, sa prelepim plažama, gde možete uživati u opuštenim šetnjama pored reke.

Svako ko dođe u Porto oseća se kao da se vraća kući. Neki kažu da sever Portugala počinje u Portu, drugi kažu da se tu završava. Ono što je sigurno je da Porto ima da ponudi ponešto za svakoga – istoriju i modernost, reku i more, zabavu bez kraja.

Otkrijte još o Portu

Otkrijte Porto i njegova arhitektonska čuda

Najčešće postavljana pitanja

Let od Beograda do Porta traje oko 3 časa i 25 minuta. Određeni faktori mogu uticati na dužinu leta, uključujući vremenske prilike i tip aviona kojim letite.

Vremenska zona u Portu je UTC+1.

Zvanična valuta u Portu je euro (EUR).

Još popularnih letova