Er Srbija od danas leti do Porta

10 November 2023

Er Srbija je danas, 10. novembra 2023. godine, letom JU566 uspostavila direktnu liniju do Porta. Do drugog najvećeg grada u Portugaliji, srpska nacionalna avio-kompanija leteće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, tokom cele godine.

„Po prvi put u istoriji Er Srbije, poleteli smo za Porto. To je, pored Lisabona, druga destinacija u Portugaliji do koje Er Srbija leti. Porto je od Beograda udaljen oko 2.400 kilometara, a tu razdaljinu naši avioni tipa erbas A319 i A320 prelete za nešto manje od tri i po sata. Uvereni smo da će to biti jedna od naših najtraženijih destinacija u Evropi i da će putnici uživati u tom predivnom gradu koliko i u letu do njega,” izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Porto je jedna od najstarijih turističkih destinacija u Evropi. Nudi široku paletu mogućnosti za uživanje. Tokom boravka u Portu bićete u prilici da upoznate bogato kulturno-umetničko nasleđe grada, uživate u ambijentu šarenih kuća i dvoraca, provedete vreme na plaži ili šetajući obalom mora i isprobate riblje specijalitete u nekom od gradskih restorana. Poseban doživljaj je upoznavanje grada sa reke Douro, koju krasi čak šest mostova.

Uvođenjem direktnih letova do Porta smeštenog na severu Portugala, Er Srbija će preko Beograda omogućiti dobre konekcije do mnogih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb i drugi.

Pored Lisabona i Porta, srpska nacionalna avio-kompanija je tokom 2023. godine u svoju mrežu destinacija uvela više od 20 novih gradova. Posebno veliko interesovanje među novim destinacijama izazvao je Čikago, treća prekookeanska destinacija Er Srbije, a druga u Severnoj Americi. 

Avio-karte za letove između Beograda i Porta možete rezervisati putem veb sajta Er Srbije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail