Air Serbia

Tarife

Sa našim novim Light, Standard, Comfort i All Inclusive tarifama možete da kreirate svoj let. Izaberite paket koji vam najviše odgovara i uživajte u svakom putovanju.

ECONOMY LIGHT

Ako idete na kratko putovanje kada vam je dovoljan samo ručni prtljag, izaberite ECONOMY LIGHT tarifu i putujte po najpovoljnijoj tarifi.

Na let sa sobom ćete moći da ponesete jedan komad ručnog prtljaga do 8 kg, a moći ćete da birate između nekoliko dodatnih usluga.

ECONOMY STANDARD

Planirate putovanje sa više prtljaga i tražite veću udobnost putovanja? ECONOMY STANDARD tarifa predviđa jedan komad ručnog i jedan komad predatog prtljaga težine do 23 kg.

Uz to imate i mogućnost promene datuma leta uz odgovarajuću naknadu, kao izbor dodatnih usluga za koje takođe možete da doplatite.

ECONOMY COMFORT

Ako želite dodatne pogodnosti, maksimalnu fleksibilnost oko datuma putovanja, i putujete sa predatim prtljagom odaberite ECONOMY COMFORT tarifu.

Svoje sedište ćete moći da rezervišete unapred, prijavu za let ćete moći da obavite na samom aerodromu, a nudi vam se i čitav niz dodatnih opcija.

BUSINESS ALL INCLUSIVE

Za maksimalnu udobnost tokom putovanja, pristup našem Premijum salonu, dvostruko više predatog i ručnog prtljaga i brojne druge pogodnosti izaberite BUSINESS ALL INCLUSIVE tarifu.

Vaše iskustvo će biti još prijatnije i jednostavnije uz prioritetno ukrcavanje i prijavu za let, Prioritetni prolaz na pasoškoj kontroli i još mnogo dodatnih usluga.