Air Serbia

Sticanje milja

Sve se računa: i kada letite i kada koristite usluge naših zemaljskih partnera.

Jedan let sa Er Srbijom vam može doneti Etihad Guest i Tier milje. Dok su Etihad Guest milje namenjene za trošenje, Tier milje ili Tier segmenti (letovi) doprinose napredovanju kroz nivoe lojalnosti Etihad Guest programa.

Milje možete sticati i na letovima ostalih Etihad Guest partnerskih kompanija.
Sve avio-kompanije članice Etihad Guest programa

Svaki put kada koristite usluge zemaljskih partnera Etihad Guest programa, stičete milje, takođe.
Svi zemaljski partneri Etihad Guest programa

Što više budete leteli, brže ćete sticati Tier milje i Tier segmente i napredovati u nivoima lojalnosti do - Etihad Guest Silver, Etihad Guest Gold i Etihad Guest Platinum članstva.


Kabina Klasa Guest milje Tier milje Tier segment
Economy Freedom Y,H,B 1
Economy Value M,K 1
Economy Saver V,L,Q 1
Economy Deal T,E,U 1
Economy Comfort Y 1
Economy Standard Q 1
Economy Light Z 0 1
Kabina Klasa Guest milje Tier milje Tier segment
Business Freedom J,C 2
Business Value D 2
Business Saver W 2
Business All Inclusive J 2

Napomene

  • Milje se stiču na letovima gde je Er Srbija operativni i marketing prevozilac, kao i na letovima gde je Er Srbija operativni a Etihad Airways marketing prevozilac (i obrnuto). Ne važi za letove iz/do Niša.
  • Milje se ne stiču na čarter letovima koje obavlja Er Srbija, kao ni na letovima gde je Er Srbija marketing prevozilac, a treća avio-kompanija (ni Er Srbija, ni Etihad Airways) operativni prevozilac.
  • Tarife sa oznakama Z,I,X,G,S ne ostvaruju pravo upisa milja na letovima Er Srbije. Tarifa sa oznakom N (u slučaju rezervacije bonus karata) takođe ne ostvaruje pravo upisa milja na letovima Er Srbije.
  • Economy Light tarifa (Y, B, H, K, M, Q, L, V, U, E, T, P, R, O, Z) ne donosi Guest milje, samo Tier milje i Tier segmente.
  • Kabina Economy Comfort (Y), Economy Standard (Q), Economy Light (Z) – Reprezentativna klasa kojom će biti označena tarifa po kojoj su milje stečene.

Prilikom rezervacije karte potrebno je da navedete svoj Er Srbija Etihad Guest članski broj. Takođe, potrebno je da nam pokažete člansku karticu prilikom prijavljivanja na let ili da navedete članski broj kada se prijavljujete na let putem interneta.

Na sledećoj stranici proverite trenutno stanje milja i nivo članstva