Air Serbia

Тарифе

Са нашим новим Light, Standard, Comfort и All Inclusive тарифама можете да креирате свој лет. Изаберите пакет који вам највише одговара и уживајте у сваком путовању.

ECONOMY LIGHT

Ако идете на кратко путовање када вам је довољан само ручни пртљаг, изаберите ECONOMY LIGHT тарифу и путујте по најповољнијој тарифи.

На лет са собом ћете моћи да понесете један комад ручног пртљага до 8 kg, а моћи ћете да бирате између неколико додатних услуга.

ECONOMY STANDARD

Планирате путовање са више пртљага и тражите вец́у удобност путовања? ECONOMY STANDARD тарифа предвиђа један комад ручног и један комад предатог пртљага тежине до 23 kg.

Уз то имате и могућност промене датума лета уз одговарајућу накнаду, као избор додатних услуга за које такође можете да доплатите.

ECONOMY COMFORT

Ако желите додатне погодности, максималну флексибилност око датума путовања, и путујете са предатим пртљагом одаберите ECONOMY COMFORT тарифу.

Своје седиште ћете моћи да резервишете унапред, пријаву за лет ћете моћи да обавите на самом аеродрому, а нуди вам се и читав низ додатних опција.

BUSINESS ALL INCLUSIVE

За максималну удобност током путовања, приступ нашем Премијум салону, двоструко више предатог и ручног пртљага и бројне друге погодности изаберите BUSINESS ALL INCLUSIVE тарифу.

Ваше искуство ће бити још пријатније и једноставније уз приоритетно укрцавање и пријаву за лет, Приоритетни пролаз на пасошкој контроли и још много додатних услуга.