Air Serbia

Лицитирај за Бизнис класу

Лицитирајте за прелазак у бизнис класу и путујте комфорније. Потребно је само да нам пошаљете своју понуду преко нашег система за лицитирање. Што је боља ваша понуда, то су и веће шансе да добијете место у бизнис класи. Своју понуду можете уписати у поље са ознаком "унесите своју понуду" које се налази испод.

По доласку на аеродром можете да се пријавите на лет на нашим шалтерима резервисаним за бизнис класу.

На летовима за Њујорк имаћете прилику да уживате у нашем A la carte или Dine Anytime менију са јелима припремљеним од најквалитетнијих састојака. На свим осталим летовима компаније Ер Србија, прилагодили смо понуду како бисмо вам пружили што бољу услугу.

КАКО СВЕ ТО ФУНКЦИОНИШЕ

Пошаљите нам своју понуду за прелазак у бизнис класу, унесите начин плаћања и, уколико Ваша понуда буде прихваћена, моћи ћете да уживате у јединственом искуству по цени коју сами одаберете. Што већу суму одаберете, веће су шансе да ћете бити пребачени у бизнис класу.

КАКО ПОСЛАТИ ПОНУДУ

  1. Унесите шифру резервације (PNR) и презиме у форму.
  2. Пошаљите понуду и унесите цену коју сте спремни да платите.
  3. Унесите податке о кредитној картици, проверите своју понуду још једном и пошаљите је.
  4. Добићете потврду путем имејла.
  5. Можете да измените или обришете понуду све док је Ер Србија не прихвати. То обично буде између 48 и 6 часова пре полетања.
  6. Уколико је ваша понуда прихваћена, сума коју сте назначили биће наплаћена са ваше кредитне картице. Карта коју већ имате ће и даље важити, а приликом пријаве на лет добићете нову карту за укрцавање у авион за бизнис класу.
Лицитирај за Бизнис класу