Air Serbia

Салони за путнике

Приликом одласка, доласка или у току транзита на Аеродрому Београд, уживајте у Ер Србија Премијум салону уз врхунску услугу и савршену удобност.

Премијум салон је отворен сваког дана од 5:00 до 20:00 часова.

Услуга се може купити на airserbia.com приликом резервисања авио-карте, или касније, путем опције Моја резервација, као и приликом пријаве на лет. Такође услуга приступа Ер Србија Премијум салону може да се купи путем нашег Контакт центра или у пословницама, у туристичким агенцијама или директно на пријемници Премијум салона.

Локација: Транзитна зона између излаза А4 и А5 - прикажи на мапи

Цена једнократне пропуснице за Премијум салон у периоду између 13:00 и 15:00 часова је 13 EUR и подразумева послужење са шведског стола и чашу вина.

Путници Максимална дужина боравка до 1 сат Максимална дужина боравка до 3 сата Дневна пропусница7 Годишња пропусница
Сви путници у Економској класи који путују Ер Србијом 18 EUR 35 EUR 70 EUR 550 EUR
Сви путници који путују било којом другом авио-компанијом1 25 EUR 45 EUR 70 EUR 550 EUR

Ер Србија нуди путницима и члановима Etihad Guest програма прилику да искористе своје Etihad миље за две врсте једнократних пропусница за Премиум салон на београдском аеродрому Никола Тесла.

Максимална дужина боравка до 1 сат Максимална дужина боравка до 3 сата
2500 Guest миља 5000 Guest миља

Услови коришћења миља за једнократне пропуснице

Напомене

  • 1Путници који путују било којом другом авио-компанијом, као и путници који путују компанијом Ер Србија, али имају карту друге авио-компаније (број карте не почиње са 115), могу да купе пропуснице на пријемници Премијум салона, под условом да има слободног места.
    Од 01.10.2018. путници са летова који почињу са "AZ" могу уз доплату да користе Ер Србија Премијум салон.
  • 2Премијум салон компаније налази се у делу аеродрома Никола Тесла којем је приступ ограничен, стога је неопходно да претходно прођете имиграциону контролу, уколико летите из Београда.
  • 3Да бисте ушли у салон, треба да покажете важећу карту за укрцавање. Било би добро да имате код себе и доказ о куповини (пожељно у електронском формату, али може и на папиру).
  • 4Алкохолна пића могу да добију само путници стари 18 и више година.
  • 5Стил облачења - лежерни пословни стил током читавог боравка.
  • 6Пушење је забрањено.
  • 7Дневна карта може се искористити само у том дану. Односи се на све летове. Обухвата сва алкохолна пића и понуду са бифеа и a la cart опцију.

Премијум салон Београд

Air Serbia Premium Lounge
Први спрат