Air Serbia

Карго

Поред путника и пртљага, Ер Србија на својим редовним линијама превози значајне количине робе.

Биће нам задовољство да одговоримо на све ваше захтеве, било да су у питању пошиљке општег типа или специјалне врсте терета, као што су живе животиње, свеже воће и поврће, лекови, новине, итд.

У могућности смо да вам понудимо брз и поуздан превоз робе по приступачној цени до свих Ер Србија дестинација, као и до других локација широм света у сарадњи са нашим партнерима. Такође организујемо карго чартер летове, као и копнени, камионски превоз, са сопственим или изнајмљеним капацитетима.

Ер Србија Карго врши и превоз поште, уз сарадњу са поштанским службама широм света. Квалитет наше услуге у овој области потврђен је дугорочним сарадњама са поштанским службама најразвијенијих земаља ЕУ.

Посебно бисмо желели да истакнемо нашу дугогодишњу профитабилну сарадњу са Поштанским службама Балканског региона.

Молимо вас да нас контактирате за све додатне информације. Сигурни смо да ћемо оправдати указано поверење. Поред Ер Србија пословница и представништава, такође се можете обратити нашим агентима и заступницима у земљи и иностранству. Можете нас контактирати путем е-маила на адресу cargo@airserbia.com или на телефоне:

Дозволите да превоз ваше робе буде наш проблем, реците и превешћемо је.