Premijum salon u Beogradu

Da. Vaši kućni ljubimci (pas ili mačka) mogu ući zajedno sa vama u Premijum salon. Sve vreme tokom boravka u salonu, ljubimac mora biti smešten u svojoj torbi/kavezu isključivo na podu. Ljubimac ne sme slobodno šetati Premijum salonom niti sme boraviti izvan torbe/kaveza u bilo kom trenutku. Pravila koja se primenjuju za prihvat ljubimaca u kabini na letu Er Srbije, primenjuju se i u ovom slučaju.

U Er Srbija Premijum salonu nije dozvoljeno pušenje. Jedini izuzetak u ovom trenutku predstavljaju elektronske cigarete čije je korišćenje dozvoljeno samo u određenim delovima Premijum salona. Molimo vas da prilikom ulaska u Premijum salon obavestite naše osoblje kako biste bili adekvatno smešteni.

Da. Premijum salon poseduje izdvojen deo gde je moguće smestiti do 8 posetilaca. Pristup je predmet raspoloživosti i diskrecionog prava Er Srbije. Informacije su dostupne na prijemnici Premijum salona.

Ne. Sve propusnice na prijemnici Er Srbija Premijum salona možete platiti isključivo kreditnim/debitnim karticama. Za letove Er Srbije, članovi Etihad Guest programa mogu iskoristiti Etihad Guest milje za kupovinu propusnica za 1 sat i 3 sata, a uslove za plaćanje Guest miljama možete naći u odeljku Propusnice.

Nama je vaše mišljenje uvek važno. Sve pohvale/žalbe, možete uputiti našoj službi za podršku putnicima, klikom ovde.

Registracija

Povoljnije do rezervacije uz online profil! Registruj se i ostvari popust u iznosu od 10% na cenu karte, bez aerodromskih taksi.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Registracija

Još nekoliko informacija potrebnih za kreiranje profila

Lični podaci

Titula

Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje

Pol

Polje je obavezno za popunjavanje

form.recaptcha.message

Prijava uspešna

Proveri mejl jer ti uskoro stiže promo-kod sa popustom za tvoje naredno putovanje!

Zaboravljena lozinka

Bez brige. Samo nam pošalji svoj imejl i poslaćemo ti link za kreiranje nove lozinke.

Mandatory field

Lozinka je ažurirana

Poslali smo link za resetovanje lozinke na Vašu mejl adresu