Propusnica za let

Propusnica za Let je paket unapred plaćenih letova koji se mogu koristiti za putovanje na izabrane destinacije, u bilo koje doba godine, po tarifama izabranim u trenutku kupovine propusnice, u zavisnosti od slobodnih mesta na letu.

Proizvod Propusnica za let, u saradnji sa našim partnerom Optiontown, omogućuje Vam da putujete i rezervišete let dok god ima slobodnih mesta, u zavisnosti od uslova kupljene Propusnice za Let.

Cena Propusnice za Let pokriva tarifu i takse za sve izdate karte.

Karte izdate koristeći Propusnicu za Let, podrazumevaju prevoz na direktnim letovima koje obavlja isključivo Er Srbija, u izabranoj klasi putovanja (ekonomska ili biznis) i primenjive usluge, uključujući:

  • Dozvoljenu količinu prtljaga:

    Prema pravilima Er Srbije, na osnovu brenda koji ste izabrali u okviru proizvoda Propusnica za Let. Sav prtljag je podložan restrikcijama Er Srbije u vezi sa veličinom, težinom i vrstom, prema pravilima koja se mogu pročitati na sledećem linku.

  • Rezervacija sedišta:

    Odabir sedišta je dozvoljen tokom prijave na let, prema uslovima koji važe za izabrani brend u trenutku kupovine Propusnice za Let.

  • Dodatne usluge:

    Dodatne usluge su dostupne u zavisnosti od izabranog brenda u trenutnku kupovine Propusnice za Let.

Ne, procedura putovanja za nepraćenu decu nije primenjiva na letove koji se rezervišu putem Propusnice za Let.

Da, Etihad Guest milje koje se dobijaju će biti određene prema pravilima svakog brenda koji nudi Er Srbija.

Ne, Propusnica za Let ne može se kupiti korišćenjem Etihad Guest milja.

Da biste kupili Propusnicu za Let, posetite www.airserbia.com i stranicu namenjenu Propusnici za Let, ili posetite www.optiontown.com stranicu za Er Srbiju.

Da, možete koristiti Propusnicu za Let da kupite jedan let ili povezane letove na jednoj karti, za letove koje obavlja isključivo Er Srbija.

Ne, Propusnica za Let nije prenosiva, ali možete izabrati broj putnika kojima će biti dozvoljeno da koriste Vašu Propusnicu za Let, i unesete njihova imena tokom kupovine Propusnice za Let.

Ne, letovi koje ne obavlja ditektno Er Srbija nisu uključeni u ponudu.

Moguće je podeliti svoju Propusnicu za Let sa odrešenim brojem ljudi. Ograničenje broja ljudi zavisi od broja letova koje ste izabrali prilikom kupovine Propusnice za Let. Što manje putnika izaberete, manje će koštati Propusnica. Ime prvog putnika mora biti dodat u trenutku kupovine Propusnice za Let, a ostala imena mogu biti dodata u roku koji je određen kupovinom specifične Propusnice za Let. Kada je ime dodato u sistem, ne može biti obrisano ili zamenjeno za drugo. Svaki putnik može putovati sam ili sa jednim ili više putnika sa Propusnice za Let, na svakom letu. Putnici koji putuju sami moraju biti odrasle osobe. Nakon kupovine Propusnice za Let, broj korisnika Propusnice ne može biti povećan. Deca ispod 12 godina starosti mogu biti dodata kao putnici na Propusnicu za Let, ali ne mogu putovati sama, zbog toga što procedura za nepraćenu decu nije primenjiva na letove rezervisane korišćenjem Propusnice za Let.

Nakon unosa prvog imena, ostala imena mogu biti dodata upisom na svoj Optiontown nalog, putem Er Srbijine stranice za Propusnicu za Let ili direktno posetom www.optiontown.com Nakon upisa na nalog, izaberite "Upravljaj Propusnicom" opciju, zatim "Dodaj Putnike", izaberite željenu Propusnicu za Let, unesite imena za svakog putnika i potvrdite.

Nema minimuma potrebnih letova koje svaki putnik mora da iskoristi.

Ne, Propusnica za Let ne može biti korišćena za putovanja dece ispod 12 godina, koja su nepraćena od strane odrasle osobe. Procedura za nepraćenu decu nije primenjiva na letove koji su kupljeni korišćenjem Propusnice za Let.

Da, račun možete tražiti u okviru 7 dana od kupovine Propusnice za Let, kontaktiratnjem Optiontown-a na customercare@optiontown.com

Da biste iskoristili Propusnicu za Let da kupite kartu, posetite www.airserbia.com i stranicu namenjenu Propusnici za Let, ili posetite www.optiontown.com stranicu za Er Srbiju. Kada se upišete na svoj nalog sa korisničkim imenom i lozinkom, izaberite "Rezervišite let" opciju i "Iskoristite Propusnicu za Let". Nakon toga, izaberite let, datum i vreme polaska, izaberite putnika koji će koristiti kartu, potvrdite i zatim izdajte kartu. Možete pretraživati i rezervisati letove Er Srbije na osnovu parametara izabranih prilikom kupovine Propusnice za Let.

Nakon izdavanja karte, datum i vreme putovanja možete promeniti pre polaska originalnog leta, u zavisnosti od pravila kupljene Propusnice za Let. Promena karte mora biti izvršena putem platforme Optiontown-a (www.optiontown.com), upisom na svoj nalog. Za otkazivanje i refundacije karata, podložno uslovima kupljene Propusnice za Let, morate kontaktirati Optiontown korisničku podršku direktno na customercare@optiontown.com

Ne, karte ne mogu biti izdate nakon isteka odabranog "Perioda Putovanja".

Neiskorišćeni krediti neće biti refundirani.

Sa ovim parametrima, možete kupiti karte koristeći Propusnicu za Let do 31. maja. Nakon tog datuma, više ne možete kupiti karte. Kupljene karte moraju biti iskorišćene najkasnije do 30. juna.

Da biste promenili kartu kupljenu putem Propusnice za Let, posetite www.airserbia.com i stranicu namenjenu Propusnici za Let i izaberite opciju "Iskoristite Propusnicu za Let", ili posetite direktno www.optiontown.com stranicu za Er Srbiju. Kada se upišete na svoj nalog sa korisničkim imenom i lozinkom, izaberite "Upravljaj Rezervacijom" opciju, "Promeni Let", izaberite određenu Propusnicu za Let, rezervaciju koju želite da menjate, i zatim novi datum i vreme leta. Izdajte kartu, uz doplatu odgovarajućih penala i/ili taksi.

Propusnicu za Let možete platiti različitim načinima plaćanja koje nudi naš partner Optiontown putem svoje platforme. Ovi načini plaćanja uključuju naplatu debitnim/kreditnim karticama.

VAŽNA INFORMACIJA: Optiontown je trgovac koji obrađuje Vaše plaćanje, Er Srbija ne učestvuje ni na koji način u tom procesu.

Da, svi načini plaćanja koji nudi naš partner Optiontown, biće prihvaćeni, podložno njihovim uslovima primene.

Za više informacija o Propusnici za Let, možete da kontaktirate Optiontown putem njihove stranice www.optiontown.com. Optiontown kontakt centar je dostupan 24/7, 365 dana u godini. Telefon:
*Velika Britanija: +44 (0) 20 3318 3548
Email: customercare@optiontown.com.
Usluga je na engleskom jeziku.
*troškovi mogu varirati u zavisnosti od zemlje iz koje se poziva, kao i od toga da li koristite fiksnu ili mobilnu telefoniju.

Registracija

Povoljnije do rezervacije uz online profil! Registruj se i ostvari popust u iznosu od 10% na cenu karte, bez aerodromskih taksi.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Registracija

Još nekoliko informacija potrebnih za kreiranje profila

Lični podaci

Titula

Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje

Pol

Polje je obavezno za popunjavanje

form.recaptcha.message

Hvala na registraciji!

Proveri mejl jer ti uskoro stiže promo-kod sa popustom za tvoje naredno putovanje!

Zaboravljena lozinka

Bez brige. Samo nam pošalji svoj imejl i poslaćemo ti link za kreiranje nove lozinke.

Mandatory field

Lozinka je ažurirana

Poslali smo link za resetovanje lozinke na Vašu mejl adresu