Pratilac za najmlađe

Usluga se može rezervisati na svim letovima gde je Er Srbija marketing i operativni prevozilac. U slučaju da putovanje uključuje pored Er Srbije neku drugu kompaniju ili se radi o kod-šer letu, usluga nije dostupna.

Ne. Deca mlađa od 5 godina, kao i deca mlađa od 7 godina koja putuju iz/u SAD, ne mogu biti prihvaćena na našim letovima kao deca bez pratnje. Ona mogu da putuju samo sa roditeljem, starateljem, bratom, sestrom ili bilo kojom drugom osobom koja je ovlašćena od strane roditelja ili staratelja, a ima najmanje 16 godina.

Ne, dete uzrasta do 12 godina može putovati samo u pratnji osobe koja ima barem 16 godina. To mogu biti brat, sestra ili bilo koja druga osoba ovlašćena od strane roditelja/staratelja.

Ako dete putuje sa osobom mlađom od 16 godina, u skladu sa uslovima prevoza, biće neophodno da rezervišete uslugu pratnje za vašeg mališana.

U većini slučajeva za putovanje maloletnih lica bez pratnje roditelja/staratelja u inostranstvo neophodno je ovlašćenje roditelja/staratelja. Za više informacija, preporuka je da se obratite lokalnim vlastima u Vašoj zemlji.

Za decu koja su državljani Republike Srbije i putuju sama inostranstvo uz službenu pratnju, kao i maloletna lica do 16 godina starosti, sa ili bez pratnje, potrebna je pisana saglasnost roditelja overena kod notara da mogu putovati sami u inostranstvo. Za putovanja u okviru Republike Srbije, overena saglasnost nije potrebna izuzev ako dete nastavlja putovanje u inostranstvo.

Da. Iako pratnja nije obavezna za decu stariju od 12 godina, na zahtev roditelja/staratelja možemo obezbediti uslugu za putnike uzrasta do 17 godina.

Ne. Deca koja iziskuju pratnju našeg osoblja, ne mogu sa sobom nositi ljubimca u kabini.

Ne.

Ne. Kupovina Bonus karte Etihad Guest miljama nije moguća za dete koje iziskuje pratnju.

Ne.

Ne. Sedište za dete/decu biće dodeljeno prilikom prijave na let na aerodromu.

U slučaju dobrovoljnog otkazivanja usluge, plaćeni iznos za uslugu neće biti refundiran.

Refundacija usluge je nezavisna od refundacije elektronske karte.

Usluga će biti refundirana samo ukoliko kompanija iz bilo kog razloga nije u mogućnosti da pruži uslugu ili ne može da obavi let za koji je usluga plaćena.

Registracija

Povoljnije do rezervacije uz online profil! Registruj se i ostvari popust u iznosu od 10% na cenu karte, bez aerodromskih taksi.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Registracija

Još nekoliko informacija potrebnih za kreiranje profila

Lični podaci

Titula

Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje

Pol

Polje je obavezno za popunjavanje

form.recaptcha.message

Prijava uspešna

Proveri mejl jer ti uskoro stiže promo-kod sa popustom za tvoje naredno putovanje!

Zaboravljena lozinka

Bez brige. Samo nam pošalji svoj imejl i poslaćemo ti link za kreiranje nove lozinke.

Mandatory field

Lozinka je ažurirana

Poslali smo link za resetovanje lozinke na Vašu mejl adresu