Пропусница за лет

Пропусница за Лет је пакет унапред плаћених летова који се могу користити за путовање на изабране дестинације, у било које доба године, по тарифама изабраним у тренутку куповине пропуснице, у зависности од слободних места на лету.

  1. Производ Пропусница за лет, у сарадњи са нашим партнером Optiontown, омогућује Вам да путујете и резервишете лет док год има слободних места, у зависности од услова купљене Пропуснице за Лет.

Цена Пропуснице за Лет покрива тарифу и таксе за све издате карте.

Карте издате користећи Пропусницу за Лет, подразумевају превоз на директним летовима које обавља искључиво Ер Србија, у изабраној класи путовања (економска или бизнис) и примењиве услуге, укључујући:

  • Дозвољену количину пртљага:

    Према правилима Ер Србије, на основу бренда који сте изабрали у оквиру производа Пропусница за Лет. Сав пртљаг је подложан рестрикцијама Ер Србије у вези са величином, тежином и врстом, према правилима која се могу прочитати на следећем линку.

  • Резервација седишта:

    Одабир седишта је дозвољен током пријаве на лет, према условима који важе за изабрани бренд у тренутку куповине Пропуснице за Лет.

  • Додатне услуге:

    Додатне услуге су доступне у зависности од изабраног бренда у тренутнку куповине Пропуснице за Лет.

Не, процедура путовања за непраћену децу није примењива на летове који се резервишу путем Пропуснице за Лет.

Да, Etihad Guest миље које се добијају ће бити одређене према правилима сваког бренда који нуди Ер Србија.

Не, Пропусница за Лет не може се купити коришћењем Etihad Guest миља.

Да бисте купили Пропусницу за Лет, посетите www.airserbia.com и страницу намењену Пропусници за Лет, или посетите www.optiontown.com страницу за Ер Србију.

Да, можете користити Пропусницу за Лет да купите један лет или повезане летове на једној карти, за летове које обавља искључиво Ер Србија.

Не, Пропусница за Лет није преносива, али можете изабрати број путника којима ће бити дозвољено да користе Вашу Пропусницу за Лет, и унесете њихова имена током куповине Пропуснице за Лет.

Не, летови које не обавља дитектно Ер Србија нису укључени у понуду.

Могуће је поделити своју Пропусницу за Лет са одрешеним бројем људи. Ограничење броја људи зависи од броја летова које сте изабрали приликом куповине Пропуснице за Лет. Што мање путника изаберете, мање ће коштати Пропусница. Име првог путника мора бити додат у тренутку куповине Пропуснице за Лет, а остала имена могу бити додата у року који је одређен куповином специфичне Пропуснице за Лет. Када је име додато у систем, не може бити обрисано или замењено за друго. Сваки путник може путовати сам или са једним или више путника са Пропуснице за Лет, на сваком лету. Путници који путују сами морају бити одрасле особе. Након куповине Пропуснице за Лет, број корисника Пропуснице не може бити повећан. Деца испод 12 година старости могу бити додата као путници на Пропусницу за Лет, али не могу путовати сама, због тога што процедура за непраћену децу није примењива на летове резервисане коришћењем Пропуснице за Лет.

Након уноса првог имена, остала имена могу бити додата уписом на свој Optiontown налог, путем Ер Србијине странице за Пропусницу за Лет или директно посетом www.optiontown.com Након уписа на налог, изаберите "Управљај Пропусницом" опцију, затим "Додај Путнике", изаберите жељену Пропусницу за Лет, унесите имена за сваког путника и потврдите.

Нема минимума потребних летова које сваки путник мора да искористи.

Не, Пропусница за Лет не може бити коришћена за путовања деце испод 12 година, која су непраћена од стране одрасле особе. Процедура за непраћену децу није примењива на летове који су купљени коришћењем Пропуснице за Лет.

Да, рачун можете тражити у оквиру 7 дана од куповине Пропуснице за Лет, контактиратњем Optiontown-a на customercare@optiontown.com

Да бисте искористили Пропусницу за Лет да купите карту, посетите www.airserbia.com и страницу намењену Пропусници за Лет, или посетите www.optiontown.com страницу за Ер Србију. Када се упишете на свој налог са корисничким именом и лозинком, изаберите "Резервишите лет" опцију и "Искористите Пропусницу за Лет". Након тога, изаберите лет, датум и време поласка, изаберите путника који ће користити карту, потврдите и затим издајте карту. Можете претраживати и резервисати летове Ер Србије на основу параметара изабраних приликом куповине Пропуснице за Лет.

Након издавања карте, датум и време путовања можете променити пре поласка оригиналног лета, у зависности од правила купљене Пропуснице за Лет. Промена карте мора бити извршена путем платформе Optiontown-a (www.optiontown.com), уписом на свој налог. За отказивање и рефундације карата, подложно условима купљене Пропуснице за Лет, морате контактирати Optiontown корисничку подршку директно на customercare@optiontown.com

Не, карте не могу бити издате након истека одабраног "Периода Путовања".

Неискоришћени кредити неће бити рефундирани.

Са овим параметрима, можете купити карте користећи Пропусницу за Лет до 31. маја. Након тог датума, више не можете купити карте. Купљене карте морају бити искоришћене најкасније до 30. јуна.

Да бисте променили карту купљену путем Пропуснице за Лет, посетите www.airserbia.com и страницу намењену Пропусници за Лет и изаберите опцију "Искористите Пропусницу за Лет", или посетите директно www.optiontown.com страницу за Ер Србију. Када се упишете на свој налог са корисничким именом и лозинком, изаберите "Управљај Резервацијом" опцију, "Промени Лет", изаберите одређену Пропусницу за Лет, резервацију коју желите да мењате, и затим нови датум и време лета. Издајте карту, уз доплату одговарајућих пенала и/или такси.

Пропусницу за Лет можете платити различитим начинима плаћања које нуди наш партнер Optiontown путем своје платформе. Ови начини плаћања укључују наплату дебитним/кредитним картицама.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА: Optiontown је трговац који обрађује Ваше плаћање, Ер Србија не учествује ни на који начин у том процесу.

Да, сви начини плаћања који нуди наш партнер Optiontown, биће прихваћени, подложно њиховим условима примене.

За више информација о Пропусници за Лет, можете да контактирате Optiontown путем њихове странице www.optiontown.com. Optiontown контакт центар је доступан 24/7, 365 дана у години. Телефон:
*Велика Британија: +44 (0) 20 3318 3548
Email: customercare@optiontown.com.
Услуга је на енглеском језику.
*трошкови могу варирати у зависности од земље из које се позива, као и од тога да ли користите фиксну или мобилну телефонију.

Регистрација

Повољније до резервације уз онлајн профил! Региструј се и оствари попуст у износу од 10% на цену карте, без аеродромских такси.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Регистрација

Још неколико информација потребних за креирање профила

Лични подаци

Титула

Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање

Пол

Поље је обавезно за попуњавање

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Хвала на регистрацији!

Провери мејл јер ти ускоро стиже промо-код са попустом за твоје наредно путовање!

Заборављена лозинка

Без бриге. Само нам пошаљи свој имејл и послаћемо ти линк за креирање нове лозинке.

Mandatory field

Лозинка је ажурирана

Послали смо линк за ресетовање лозинке на Вашу мејл адресу