Пратилац за најмлађе

Услуга се може резервисати на свим летовима где је Ер Србија маркетинг и оперативни превозилац. У случају да путовање укључује поред Ер Србије неку другу компанију или се ради о код-шер лету, услуга није доступна.

Не. Деца млађа од 5 година, као и деца млађа од 7 година која путују из/у САД, не могу бити прихваћена на нашим летовима као деца без пратње. Она могу да путују само са родитељем, старатељем, братом, сестром или било којом другом особом која је овлашћена од стране родитеља или старатеља, а има најмање 16 година.

Не, дете узраста до 12 година може путовати само у пратњи особе која има барем 16 година. То могу бити брат, сестра или било која друга особа овлашћена од стране родитеља/старатеља.

Ако дете путује са особом млађом од 16 година, у складу са условима превоза, биће неопходно да резервишете услугу пратње за вашег малишана.

У већини случајева за путовање малолетних лица без пратње родитеља/старатеља у иностранство неопходно је овлашћење родитеља/старатеља. За више информација, препорука је да се обратите локалним властима у Вашој земљи.

За децу која су држављани Републике Србије и путују сама иностранство уз службену пратњу, као и малолетна лица до 16 година старости, са или без пратње, потребна је писана сагласност родитеља оверена код нотара да могу путовати сами у иностранство. За путовања у оквиру Републике Србије, оверена сагласност није потребна изузев ако дете наставља путовање у иностранство.

Да. Иако пратња није обавезна за децу старију од 12 година, на захтев родитеља/старатеља можемо обезбедити услугу за путнике узраста до 17 година.

Не. Деца која изискују пратњу нашег особља, не могу са собом носити љубимца у кабини.

Не.

Не. Куповина Бонус карте Etihad Guest миљама није могућа за дете које изискује пратњу.

Не.

Не. Седиште за дете/децу биће додељено приликом пријаве на лет на аеродрому.

У случају добровољног отказивања услуге, плаћени износ за услугу неће бити рефундиран.

Рефундација услуге је независна од рефундације електронске карте.

Услуга ће бити рефундирана само уколико компанија из било ког разлога није у могућности да пружи услугу или не може да обави лет за који је услуга плаћена.

Регистрација

Повољније до резервације уз онлајн профил! Региструј се и оствари попуст у износу од 10% на цену карте, без аеродромских такси.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Регистрација

Још неколико информација потребних за креирање профила

Лични подаци

Титула

Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање

Пол

Поље је обавезно за попуњавање

form.recaptcha.message

Пријава успешна

Провери мејл јер ти ускоро стиже промо-код са попустом за твоје наредно путовање!

Заборављена лозинка

Без бриге. Само нам пошаљи свој имејл и послаћемо ти линк за креирање нове лозинке.

Mandatory field

Лозинка је ажурирана

Послали смо линк за ресетовање лозинке на Вашу мејл адресу