Avio karte iz Detroita za Albaniju

Top ponuda za putovanja u jednom smeru iz Detroita za Albaniju

EUR
Koristite opciju pretrage u vrhu ove stranice kako biste pronašli najbolje ponude za letove

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za opcione proizvode i usluge.

Top ponuda za povratna putovanja iz Detroita za Albaniju

EUR
Koristite opciju pretrage u vrhu ove stranice kako biste pronašli najbolje ponude za letove

*Ovde istaknute cene pronađene su u poslednjih 48 časova i možda više neće biti važeće u trenutku rezervacije. Mogući su i dodatni troškovi i naknade za dodatne usluge.

Avio karte iz Detroita za Albaniju {price_modifier}od **Flights.FromLowestPrice**

Albanija pleni svojim mediteranskim šarmom, prirodnim lepotama i bogatom istorijom. Zaputite se u Albaniju avionom i posetite njenu prestonicu Tiranu, energičan grad sa burnom prošlošću. Srce Tirane je trg Skenderbeg, ali ne propustite i Bloku - deo grada u kome su nekada živeli najviši komunistički zvaničnici, a koja je danas pretvorena u modernu gradsku četvrt. Za ljubitelje prirode tu je nacionalni park Valbona koji krase lepi pejzaži i staze. Obavezno posetite i dva grada uvrštena u UNESCO listu svetske baštine - antički Butrint i otomanski Berat, poznatiji kao grad hiljadu prozora. Pravi mediteranski dragulj je albanska rivijera sa Sarandom kao svojim centrom, a u blizini je i Ksamil, gradić nestvarne lepote smešten u tirkiznom zalivu sa pogledom na ostrvo Krf. Kupite avio-karte za Albaniju i krenite u avanturu. Uživajte u lepom vremenu, pristupačnim cenama i gostoprimstvu domaćina. Er Srbija leti do Albanije svakog dana.

Najčešće postavljena pitanja

Vremenska zona u Albaniji je UTC+2.

Zvanična valuta u Albaniji je lek(ALL).