Удобан боравак у Београду за путнике који преседају на путовању за и од Њујорка

Ер Србија је увела стоповер на рачун превозиоца - услугу за транзитне путнике који путовање настављају у нашем главном граду.

Стоповер у Београду

Ер Србија је увела услугу Стоповер на рачун превозиоца намењену путницима који до или од међународног аеродрома JFK у Њујорку путују преко Београда где их чека дуже време преседања.

Ова услуга омогућава путницима који ће се у транзиту на београдском аеродрому "Никола Тесла" налазити између 8 и 24 сата да искористе предности унапред организованог хотелског смештаја у срцу града, као и бесплатан превоз до аеродрома, под условом да има слободних соба у хотелу.

Понуда је на располагању путницима који путују како Бизнис, тако и Економском класом по основу JU карата, издатих на летовима на којима је Ер Србија стварни авио-превозилац између Бејрута, Атине, Солуна, Ларнаке, Сарајева, Скопља, Бањалуке, Софије, Букурешта, Тиране, Љубљане, Загреба, Сплита, Тивта, Подгорице, Прага, Тел Авива, Венеције, Дубровника, Ријеке, Задра, Пуле, Кијева, Краснодара, Каира, Санкт Петербурга и Њујорка преко Београда. Компанија задржава право измене услова одобравања хотелског смештаја, који ће бити објављени на сајту Ер Србије.

Како да се пријавите

  • Позивамо заинтересоване путнике да се јаве Контакт центру Ер Србије, или да се распитају у најближој путничкој агенцији минимум 5 дана пред пут.
  • Уколико ваш захтев буде прихваћен, свој стоповер ваучер можете подићи након слетања на београдски аеродром "Никола Тесла", на пулту за трансфере у транзитном простору.

За детаљније информације о новој услузи стоповер на рачун превозиоца (не важи за промотивне тарифе), молимо вас да ступите у контакт са нашим Контакт центром.

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.