Породично чланство

Air Serbia Etihad Guest Вам омогућује да заједно са Вашим најближима сакупљате Etihad Guest миље на један рачун и уживате у флексибилности, јер сви у оквиру Air Serbia Etihad Guest породичног чланства могу да троше миље.

Једна особа у оквиру породичног чланства биће Глава Породице (минимум 21. година старости) и она може да учлани још осам људи. То могу бити супружник, деца, унуци, родитељи, браћа, сестре, кућна помоћница или дадиља који су претходно учлањени у Air Serbia Etihad Guest програм.

Сви у оквиру породичног чланства заједно сакупљају и троше Etihad Guest миље које ће бити уписане на профил Главе Породице. Није потребно да путујете заједно како бисте остварили погодности породичног чланства.

Додатно, стицањем Tier миља* сви чланови понаособ напредују у нивоима чланства.

*Tier миље су непреносиве. Сваки члан у оквиру Породичног чланства стиче и одржава свој статус на основу својих путовања.

Од момента приступа Породичном чланству, можете иступити из њега тек након истека 90 дана. Уколико желите поново да приступите неком Породичном чланству, потребно је да протекне 90 дана од момента иступања из претходног Породичног чланства.

Креирајте налог за породично чланство