Важна обавештења

-

Нови безбедносни захтеви на летовима за Њујорк у вези са контролом прашкастих производа

Четвртак, 21. јун  2018.

Ер Србија ће, почев од 26. јуна 2018. године, почети са увођењем нових безбедносних захтева америчких ваздухопловних власти, а које се односе на контролу прашкастих производа у количини од 12 унци (цц 350 мл) или већој (нпр. појединачна паковања величине лименке за пиће или веће).

У складу са новим захтевима америчких ваздухопловних власти, забрањен је превоз прашкастих производа у путничкој кабини ваздухоплова (у ручном пртљагу), у количини од 12 унци (350 мл) или већој, са изузетком прашкастих препарата добијених на рецепт, хране за бебе, посмртних остатака и прашкастих производа купљених у duty фрее продавницама који су упаковани у одговарајућу кесу са видљивим знаком неовлашћеног отварања (СТЕБ).

Дозвољено је да се прашкасти производи, било које количине, превозе као предати пртљаг у пртљажнику ваздухоплова.

Прашкастим производима сматрају се суве материје у праху добијене млевењем, гњечењем или дезинтеграцијом чврсте супстанце (нпр. брашно, шећер, млевена кафа, зачини, млеко у праху (нпр. храна за бебе) и козметички производи). Прашкасти производи могу бити и грудвастог, зрнастог или компримованог облика.

Повратак

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.