Начини плаћања на airserbia.com

Вашу карту за лет можете лако резервисати и платити на безбедан начин на нашем веб сајту. Одаберите методу плаћања која Вам највише одговара, а ми ћемо се постарати за то да сви Ваши подаци буду безбедни и заштићени.

Плаћајте следећим кредитним/дебитним картицама:

Visa Card
MasterCard
Maestro
American Express
JCB Card1
Universal Air Travel Plan/UATP

Пре него што извршите куповину, проверите да ли имате довољно средстава.

Напредне сигурносне провере картица

Да би се постарао за безбедност Ваших трансакција и личних података, сајт airserbia.com користи технологију која се зове SSL (Secure Socket Layer). То значи да су подаци које уносите приликом резервације шифрирани (криптовани) тако да само ми можемо да их разумемо.

Шифра Card Verification Value/Card Security Code (CVV/CSC) представља троцифрени или четвороцифрени број на позадини (MasterCard, Visa) или на предњем делу (American Express) картице који треба да унесете приликом процеса плаћања путем интернета.

3D Secure (MasterCard Secure,Verified by Visa) представља додатни ниво безбедности за трансакције путем интернета. У том случају је неопходно да корисници региструју своје кредитне картице за ту услугу, и да онда унесу нову сигурносну шифру да би извршили плаћање путем интернета. За више информација обратите се банци која Вам је издала картицу.

Током процеса плаћања можемо Вас замолити да покажете употребљену картицу или копију картице нашем особљу у пословницама Ер Србије или на шалтеру за пријаву на лет на аеродрому. Потребно је да број картице, име и презиме власника и датум важења, као и потпис власника картице буду видљиви. Након што извршимо неопходне провере, добићете своју карту за укрцавање, било путем пријаве за лет преко интернета или на шалтеру за пријаву за лет.

Валуте

Плаћања се увек врше у валути земље пребивалишта коју сте одабрали приликом посете airserbia.com.

Уколико користите картицу која није издата у Србији него у некој другој земљи

Напомињемо да је компанија Eр Србија са седиштем у Београду у Србији. Постоји могућност да банка која је издала Вашу картицу наплаћује додатну накнаду за коришћење картице у страној земљи. За више информација обратите се банци која Вам је издала картицу.

Уколико користите картицу издату у Србији

У складу са Законом о девизном пословању, резиденти Србије који користе картице које су издале српске банке могу да врше плаћања само у динарима (РСД). Било какав покушај да се изврши плаћање у било којој другој валути неће бити успешан.

Гостима који се налазе у иностранству и који желе да изврше резервацију картицом који је издала српска банка препоручују се следећи кораци:

Очистите историју прегледања из интернет претраживача (кеш меморију)
Идите на аirserbia.com
Изаберите Србију као земљу пребивалишта
Извршите резервацију и платите у динарској валути

Напомене
1Прихватају се за све резервације осим за трансакције у динарској валути