Контакт

Ту смо да вам помогнемо, било путем друштвених мрежа (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, YouTube), у пословницама, путем Контакт центра (из Србије на тел.: 0800 111 528, из других земаља: +381 11 311 21 23) или путем airserbia.com

Најчешћа питања Друштвене мреже

У којој области вам можемо помоћи?

Пртљаг

Да ли сте прочитали наш правилник о пртљагу? Детаљне информације можете наћи овде.

Информације о пртљагу

Путници са инвалидитетом

Да ли сте прочитали нашу понуду за путнике са инвалидитетом? Детаљне информације можете наћи овде.

Информације за путнике са инвалидитетом
Желим да поднесем захтев за Посебну помоћ

Специјални оброци

Специјални оброци су у понуди само на летовима између Београда и Њујорка. Можете наручити специјални оброк од момента када извршите резервацију до 24 часа пре полетања (односно 48 часова пре полетања у случају наручивања кошер оброка). Једноставно у Ер Србија пословници или путем Контакт центра реците који специјални оброк желите или исти изаберите приликом вршења резервације на airserbia.com.

Специјални оброци у понуди
Већ сам резервисао/ла место, али желим да наручим специјалан оброк

Подршка путницима

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.