Кетеринг

Наша мисија је правовремена испорука квалитетне и безбедне кетеринг услуге авио-компанијама и свим другим лицима и компанијама на било којој локацији 24 часа, седам дана у недељи.

О нама Авијација Правна и физичка лица Контактирајте нас

Припремамо здраву храну користећи искључиво намирнице врхунског квалитета. Наши добављачи су водећи произвођачи у прехрамбеној индустрији.

Примењујемо најстроже безбедоносне критеријуме, поштујемо највише стандарде и спроводимо ригорозну контролу квалитета и санитарно-хигијенских норми од пријема, складиштења, чувања, производње, па до дистрибуцује у специјалним наменским возилима.

Air Serbia Catering је проверен и сертификован према захтевима стандарда HACCP Codex Alimentarius Hazard analysis and critical control point (HACCP) system and guidelines for its application (Recommended International Code of Practise General Principles of Food Hygiene CAC/RPC 1/1969, Rev.4 (2003) (pdf) од стране SGS-а.

У припреми оброка учествује 87 запослених, на челу са главним куваром Зораном Мишковићем. Тим кувара је обучен и спреман за припрему специјалитета различитих кухиња широм света - локална, медитеранска, арапска, кинеска, итд.

Air Serbia Catering је у угоститељству од 1967. године као део ЈАТ-а, а касније као део Jat Airways-а. Од јула 2005. послује као засебно привредно друштво Јат Кетеринг д.о.о. Почетком 2014. постаје ћерка фирма авио-компаније Ер Србија и део Etihad Airways партнер групе.

Air Serbia Catering-у је од стране Директората цивилног ваздухопловства одобрен статус регулисаног снабдевача залиха намењених потрошњи током лета.

Авио-компаније

Капацитет, опрема и обученост особља омогућавају припрему различитих концепата оброка за све класе путника и чланове посаде: комплетан оброк, лаган оброк, ужина, снек, ланч пакет, итд.

Пружамо сталну подршку авио-компанијама кроз креирање менија или припрему оброка у складу са добијеним спецификацијама.

Испорука свих специјалних оброка је у складу са IATA стандардима.

Поред кетеринга, авио-компанијама нудимо и следеће услуге:

 • испорука - коју вршимо са седам специјалних наменских возила (набављених у децембру 2014), као и утовар и истовар у складу са инструкцијама авио-компаније (OM, GLP, итд.),
 • перионица и вешерај - имамо своју перионицу судова и вешерај, што омогућава брзо прање опреме и инвентара по захтеву. За прање се користе најквалитетнија хемијска средства светски познатог произвођача Ecolab,
 • јавно царинско складиште - поседујемо регистровано јавно царинско сладиште типа "А", површине 450 m² са по једном хладњачом на режиму +4°C и -18°C за смештај робе под контролисаним температурним режимом.

VIP бизнис авијација

Air Serbia Catering може у кратком временском року одговорити на све захтеве за припрему хране и пића за VIP бизнис авијацију.

Сервирање се може вршити на компанијским судовима или на посудама за једнократну употребу врхунског квалитета и атрактивног изгледа.

Air Serbia Catering је у могућности да припреми, достави и послужи све врсте хране и пића за коктеле, прославе, пословне ручкове, и сл.

Организујемо исхрану запослених у компанијама - топли оброци, оброк салате, сендвичи, колачи и др.

У могућности смо да испоручујемо и храну за масовну исхрану - болнице, школе, итд.

Погледајте комплетан Мени (pdf, 745 КБ)

Референце

Исхрана запослених

 • Ер Србија
 • ЈАТ Техника
 • Народна банка Србије
 • Привредна банка Београд
 • Привредна комора Србије
 • SMATSA

Концерти

 • Simply Red
 • Simple Minds
 • 50 Cent
 • David Copperfield

Здравствене установе

 • Инстутут за рехабилитацију
 • Институт за реуматологију
 • Специјална болница за болести зависности
 • Завод за трансфузију крви

Захваљујемо вам се на интересовању за услуге Air Serbia Catering-а.
Молимо вас да попуните податке у оквиру форме, а ми ћемо вас контактирати у најкраћем могућем року.

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.