Elevate

Elevate је специјализовани часопис намењен путницима у авионима Ер Србије и објављује се од августа 2014. године.

Издања из 2019 Издања из претходних годинаЧасопис има важну улогу у сврставању Србије у ред "обавезних" дестинација у Европи, доносећи чланке о изузетним грађанкама и грађанима Србије који су свој допринос дали у разним областима. Упоредо са ширењем наше саобраћајне мреже, Елевате својим чланцима приближава читав низ егзотичних и удаљених дестинација путницима на нашим летовима.

Елевате је наследник Ер Србија Ревије, раније Јат Ревије, часописа за авион чије је прво издање објављено у мају 1975. године.

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.