Шведска

Стокхолм

Practical info

шведски Језик
2h 35m Просечно трајање лета
шведска круна (SEK) Валута
230V, 50Hz, C / F Електрични прикључак
Time zone UTC +2
Арланда Аеродроми
0 m (0 ft) Надморска висина

Елегантан и енергичан град на обали хладног Балтичког мора. Град често називају "Лепотицом на води", а старо језгро Гамла Стан даје одговор због чега. Импозантне палате, раскошне катедрале и уске, камене поплочане улице окупираће вашу пажњу док шетате и разгледате рустичне фасаде. Куповином авио карте до Стокхолма испланирајте своје путовање у престоницу Шведске која се хвали не само својом историјом. Овај динамичан град карактеришу смелост и иновативност становника који обожавају необичну, модерну архитектуру и уличну уметност. Како бисте боље спознали уметнички дух града, свратите у неку од стокхолмских галерија или музеја са интересантним делима локалних уметника.

Авио карте Београд - Стокхолм

Авио карте из Београда до Стокхолма можете врло једноставном процедуром купити преко нашег сајта у свега неколико корака. Такође имате могућност куповине авио карте до Стокхолма и из других градова, не само из Београда.

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.