Трошење миља

Etihad Guest миље које сте стицали на претходним путовањима можете да искористите на бонус карте или на прелазак у Бизнис класу.

Трошење миља

Замените постојеће Etihad Guest миље које сте стекли у оквиру Etihad Guest програма за бонус карту на лету који обавља Ер Србија.

Такође, сви чланови програма могу да искористе скупљене Миље за прелазак у Бизнис класу. Ваше искуство у Бизнис класи компаније Ер Србија почиње приликом пријављивања на лет на нашим шалтерима намењеним Бизнис класи. Опустите се у нашем Премијум салону, а након укрцавања, нуди вам се оброк прилагођен трајању вашег лета.

На следећој страници проверите тренутно стање миља на вашем налогу

Довољно миља на рачуну?

Када желите да потрошите стечене миље на куповину бонус карте или прелазак у Бизнис класу на летовима Ер Србије, потребно је да позовете наш Контакт центар.

Напомена: за куповину бонус карте неопходно је да позовете Контакт центар барем 24 часа пре планираног датума путовања.

Калкулатор миља

Израчунајте колико Вам треба Etihad Guest миља за куповину бонус карте или прелазак у Бизнис класу.

У току...

У току...

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.