Стицање миља

Све се рачуна: и када летите и када користите услуге наших земаљских партнера.

Стицање миља

Један лет са Ер Србијом вам може донети Etihad Guest и Tier миље. Док су Etihad Guest миље намењене за трошење, Tier миље или Tier сегменти (летови) доприносе напредовању кроз нивое лојалности Etihad Guest програма.

Миље можете стицати и на летовима осталих Etihad Guest партнерских компанија.
Све авио-компаније чланице Etihad Guest програма

Сваки пут када користите услуге земаљских партнера Etihad Guest програма, стичете миље, такође.
Сви земаљски партнери Etihad Guest програма

Што више будете летели, брже ћете стицати Tier миље и Tier сегменте и напредовати у нивоима лојалности до - Etihad Guest Silver, Etihad Guest Gold и Etihad Guest Platinum чланства.

Калкулатор миља

Израчунајте колико ћете добити Etihad Guest миља, Tier миља и Tier сегмената за Ваш наредни лет са Ер Србијом.

У току...

Напомене

  • 1Миље се стичу на летовима где је Ер Србија оперативни и маркетинг превозилац, као и на летовима где је Ер Србија оперативни а Etihad Airways маркетинг превозилац (и обрнуто). Не важи за летове до/из Ниша.
  • 2Миље се не стичу на чартер летовима које обавља Ер Србија, као ни на летовима где је Ер Србија маркетинг превозилац, а трећа авио-компанија (ни Ер Србија, ни Etihad Airways) оперативни превозилац
  • 3Тарифе са ознакама Z, I, X, N, G, S не остварују право уписа миља на летовима Ер Србија
  • 4Economy Light (Y, B, H, K, M, Q, L, V, U, E, T, P, R, O, Z) тарифа не доноси Guest миље, само Tier миље и Tier сегменте
  • 5Кабина Economy Comfort (Y), Economy Standard (Q), Economy Light (Z) - Репрезентативна класа којом ће бити означена тарифа по којој су миље стечене

Приликом резервације карте потребно је да наведете свој Ер Србија Etihad Guest члански број. Такође, потребно је да нам покажете чланску картицу приликом пријављивања на лет или да наведете члански број када се пријављујете на лет путем интернета.

На следећој страници проверите тренутно стање миља и ниво чланства

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.