Рад у Ер Србији

Позивамо вас да нам се придружите и постанете део победничког тима Ер Србије!

Шта нудимоШта тражимо По чему смо посебни

Ако желите да радите у компанији која цени своје запослене, којој су они најважнија вредност, која се по томе издваја међу другим авио-компанијама и зато стално жели да привуче најбоље кандидате и кандидаткиње – Ер Србија је право место за вас!

У Ер Србији, моћи ћете да се додатно обучавате и да тако директно утичете на развој своје каријере, ми ћемо вам омогућити да лични развој усклађујете и допуњавате у складу са развојем наше компаније.

Желимо да, као запослени у Ер Србији, будете лојални и задовољни и због тога смо вам обезбедили широке могућности хоризонталног и вертикалног напредовања у оквиру компаније, стално унапређивање знања и давање ширих одговорности у оквиру ваших будућих радних дужности.

Уколико постанете део тима Ер Србије, бићете прави амбасадор или амбасадорка компаније и зато од вас очекујемо професионалан однос према послу увек и на сваком месту, као и да представљате нашу компанију испред колега и наших партнера онако како доликује.

Наше компанијске вредности

Будите ОДГОВОРИНИ
Своја задужења увек прихватајте са одговорношћу, уз спремност за иницијативу и тимски рад.

Будите ПОСВЕЋЕНИ
Предано приступајте послу, желите боље резултате и брините о свом послу.

Брзо и лако ПРИХВАТАЈТЕ ПРОМЕНЕ
Јер су оне честе у динамичној индустрији као што је авио-саобраћај.

Будите ИЗВРСНИ у свом послу
Сачувајте доследност у пружању квалитетне услуге.

Поседујте ИНТЕГРИТЕТ у свему што радите
Радите поштено, поштујте колеге и водите рачуна о сигурности себе и других.

Авио-компаније имају једну од најлепших мисија – оне повезују удаљене дестинације и тако чине да нам наше породице, пријатељи или пословни партнери буду ближи. Због тога је посао свих нас који смо део Ер Србије толико важан и зато морамо да нашим дужностима приступамо одговорно и савесно.

Путник је наш гост, он је у центру пажње свега што радимо и сви запослени у Ер Србији су у служби путника. Наш главни задатак као националног авио-превозника јесте да будемо предани нашим гостима, њиховим жељама и потребама од тренутка када им дајемо информације да би резервисали карту, па до момента када изађу из нашег авиона. Наш циљ је амбициозан, али јасан и достижан – желимо да Ер Србија постане и остане водећа авио-компанија у региону, да буде широко препозната по врхунској услузи коју пружа својим гостима.

Ер Србија цени жеље и потребе својих запослених и уважаваће их колико год је то у обостраном интересу, истовремено улажући у развој и напредак у каријери сваког свог запосленог.

Отворене позиције у Ер Србији: пријави се овде

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.