Породично чланство

Ер Србија Etihad Guest вам омогућује да заједно са вашим најближима сакупљате Etihad Guest миље на један рачун и уживате у флексибилности, јер сви у оквиру Ер Србија Etihad Guest породичног чланства могу да троше миље.

Породично чланство

Једна особа у оквиру породичног чланства биће Глава Породице (минимум 21. година старости) и она може да учлани још осам људи. То могу бити супружник, деца, унуци, родитељи, браћа, сестре, кућна помоћница или дадиља који су претходно учлањени у Ер Србија Etihad Guest програм.

Сви у оквиру породичног чланства заједно сакупљају и троше Etihad Guest миље које ће бити уписане на профил Главе Породице. Није потребно да путујете заједно како бисте остварили погодности породичног чланства.

Додатно, стицањем Tier миља* сви чланови понаособ напредују у нивоима чланства.

*Tier миље су непреносиве. Сваки члан у оквиру Породичног чланства стиче и одржава свој статус на основу својих путовања.

Од момента приступа Породичном чланству, можете иступити из њега тек након истека 90 дана. Уколико желите поново да приступите неком Породичном чланству, потребно је да протекне 90 дана од момента иступања из претходног Породичног чланства.

Креирајте налог за породично чланство

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.