Прославите ваше посебне тренутке

Своје посебне тренутке можете да прославите на нашем лету уз торту, шампањац или ружу.

Пакети за прославе Услови куповине

Пакете за прославе можете да купити најкасније 48 сати пре лета и то:

Пакет Опис Цена
Твој посебан тренутак уз торту Чоколадна премиум торта "Ана" од 0,5 kg 10 EUR
Твој посебан тренутак уз торту са посветом и пенушавац за двоје Чоколадна премиум торта "Ана" од 0,5 kg са посветом* и пенушавац "Le Contesse Prosecco Treviso" од 0,2 l 20 EUR
Твој посебан тренутак уз торту са посветом, шампањац и ружу Чоколадна премиум торта "Ана" од 0,5 kg са посветом*, "Mumm" шампањац од 0,375 l и ружа 35 EUR

Напомена

  • *ПОСВЕТУ МОЖЕТЕ ПОРУЧИТИ НАЈКАСНИЈЕ 72 САТА ПРЕД ЛЕТ, ПУТЕМ КОНТАКТ ЦЕНТРА

Услови коришћења услуге

Сматра се да је сваки клијент који резервише пакет за прославу Ер Србије прочитао, разумео и прихватио даље наведене услове.

Расположивост

Пакет за прославу Ер Србије је услуга у понуди путницима који би желели да прославе или обележе неки посебан догађај на летовима које обавља Ер Србија, на традиционалан српски начин - уз здравицу за срећу и посебан колач.

Ова услуга се може купити на свим летовима које обавља Ер Србија, изузев летова од Њујорка до Београда.

Ер Србија је у могућности да прода пакет услуга за прославу свим путницима Ер Србије који поседују карте издате на JU обрасцу (карте које почињу са 115), под условом да путовање путника почиње летом који обавља Ер Србија.

Ер Србија није у могућности да продаје услугу путницима на летовима које обавља Ер Србија, који међутим поседују карте издате од стране других авио-компанија (карте које почињу било којим бројем који се разликује од 115) и путницима на летовима Ер Србије које обавља друга компанија и онима који поседују карте издате од стране других авио-компанија (карте које почињу било којим бројем који се разликује од 115).

Куповина услуге

Ер Србија не допушта резервацију услуге. Услуга се поручује и наплаћује у моменту издавања резервације, у супротном, Ер Србија није у могућности да гарантује пружање услуге.

Ер Србија нуди три врсте пакета за прославу:

  1. Пакет 1: Чоколадна премиум торта врхунског квалитета "Ана", 0,5 kg
  2. Пакет 2:Чоколадна премиум торта врхунског квалитета "Ана" са личном поруком и шампањац "Le Contesse Prosecco Treviso" 0,2 l служи се у чашама за вино*
  3. Пакет 3: Чоколадна премиум торта врхунског квалитета "Ана" са поруком, шампањац "Mumm" 0,375 l служи се у чашама за вино* и ружа

*уколико расположиво - пластична чаша као резервна опција

Садржај пакета је непроменљив и одређује се унапред, не може се посебно прилагодити или припремити на захтев.

Пакет услуга Ер Србије за прославу обезбеђује се по уплати цене и поручује се унапред. Захтев за пакет није могуће упутити у авиону и/или током лета. Пакети за прославу се могу купити путем сајта airserbia.com, контакт центра Ер Србије или у било којој пословници Ер Србије, најкасније до 48 сати пре полетања.

Куповином пакета за прославу, овлашћујете Ер Србију да вас контактира након лета, слањем поруке путем електронске поште са кратком анкетом о вашем искуству и утисцима о пакету услуга за прославу Ер Србије који вам је достављен. Ценимо било какве повратне информације са ваше стране, како бисмо посебне тренутке наших путника на лету и учинили незаборавним.

Изјава о одрицању одговорности / Декларација

Чоколадна премиум торта врхунског квалитета "Ана" састоји се од следећих састојака: слатка павлака на биљној бази за шлаг (вода, потпуно хидролизовано палмино уље (26%), шећер 11%, протеини млека, стабилизатори: Е420ii, Е463, емулгатори: Е472е, Е322 (соја), Е472b), кухињска со, арома, боја: Е160а); чоколада за конзумацију и кување (садржи мин. 44% суве материје какао-делова (шећер, какао маса, какао-маслац, емулгатори (сојин лецитин и Е476), арома); кремаста пена (шећер, глукозни сируп потпуно хидролизовано палмино уље (палма, кокос), декстроза, емулгатори (Е472а, Е471), протеини млека, кукурузни скроб, стабилизатор Е412, арома ваниле и креме); јаја; пшенично брашно; гранулирани шећер; вода; рафинисано сунцокретово уље; прелив са укусом чоколаде (шећер, хидролизовано биљно уље, обрани какао у праху, емулгатори (сојин лецитин: Е322), појачивач укуса: ванила); кондиторски производи од шећера; боровнице; какао у праху. Произведено у средини са присуством орашастих производа. Производ може садржати трагове лешника.

Нутритивне вредности чоколадна премиум торта врхунског квалитета "Ана" за 100 g:

Енергетска вредност 1984 КЈ / 475 kcal
Масти 27,2 g
од тога
Засићене масне киселине 17 g
Угљени хидрати 51 g
Од тога:
Шећер 40,8 g
Протеини 6,5 g
Со 0,43 g

Сви путници са утврђеним алергијама или они који подлежу посебном режиму исхране у обавези су да о истом обавесте Ер Србију одмах по куповини услуге, а најкасније у року до 72 сата пре поласка. У таквим случајевима, Ер Србија ће учинити све што је у њеној моћи, али не може да гарантује адекватну замену за торту. Уплаћена накнада за пакет услуга за прославу неће бити рефундирана у случају немогућности да се обезбеди одговарајућа замена, али ће иста моћи да се искористи за друге намене (као што је даље дефинисано у тексту који следи).

Коришћење услуге

Путницима се не додељују додатне миље у оквиру Etihad Guest програма приликом куповине и/или коришћења услуге.

Пакет услуга 2 и/или пакет 3 подразумева личну поруку на торти. Имајте на уму да ће уопштена порука "Пријатно!" бити исписана на торти, уколико исту нисте навели у тренутку резервисања. Сви путници су у могућности да затраже другачију поруку на колачу слањем поруке путем електронске поште на адресу callcenter@airserbia.com или позивањем броја контакт центра Ер Србије 0800 111 528 (из Србије) или + 1 (718) 7258642 (за позиве из САД) или +381 11 311 21 23 (за позиве из било које друге земље) најкасније до 72 часа пре полетања. Међутим, молимо вас да узмете у обзир да су доступне само следеће поруке на колачу (ограничење због величине колача):

  • Bonne appétit
  • Удај се за мене / Marry me
  • Срећан рођендан / Happy bday!
  • Љуби те _______(род) / Kisses from _____ (mum, pa)
  • Волим те _______ (име) / Love, __________ (name)
  • Честитке _______ (име) / Congrats! (name)

Рефундација и рекламације

Услови коришћења услуге из пакета Ер Србије за прославу нису у вези са условима за рефундацију цене карата.

Након куповине, услуга се не може рефундирати (чак ни у случају добровољног отказивања авионске карте).

У случају да вас Ер Србија преусмери на лет који не обавља Ер Србија, цена претходно плаћеног пакета услуга за прославу ће бити поништена и рефундирана.

У случају замене карте (из разлога као што је увећани обим продаје или добровољна промена датума путовања), пакет услуга за прославу се пребацује на нови лет (уколико је расположив). Путник у том тренутку може да одлучи да откаже услугу, а цену може да искористи само за плаћање поновног издавања карте.

У случају унапређења карте на вишу класу путовања, цена за куповину пакета услуга за прославу се не може користити за плаћање унапређења у вишу класу (примењује се на било коју врсту унапређења у вишу класу) и не може бити рефундирана (за било коју врсту унапређења у вишу класу осим за ненамерно унапређење).

Ер Србија неће надокнадити или рефундирати цену за пакет услуга за прославу уколико је пакет за прославу доступан, али путник одлучи да не искористи пакет у авиону.

Било каква жалба и/или захтев везан за коришћење пакета услуге за прославу не може бити решен на аеродрому или у авиону. Молимо вас да се обратите представнику службе Ер Србије за односе са путницима путем следећег формулара. Молимо вас да сачувате оригинални EMD као валидан доказ о куповини у таквим случајевима. Валидан доказ о куповини је EMD (енглески: Electronic Miscellaneous Document - заједнички електронски документ). Потврда о извршеној трансакцији није валидан доказ о куповини. Службеници пасошке контроле ће одбити услугу уколико им не покажете доказ о уплати.

Било какав захтев за надокнаду биће одбачен од стране Ер Србије уколико поднет по истеку периода од месец дана након датума лета.

Ер Србија задржава право да измени Услове коришћења услуге пакета за прославу без претходне најаве и/или образложења. Путници подлежу оним Условима коришћења који су важили у моменту куповине услуге, осим ако су добили обавештење о изменама Услова коришћења и исте прихватили.

Ер Србија ће све измене Услова коришћења објављивати у писменој форми путем airserbia.com.

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.