Поклон ваучер

Желите да изненадите драгу особу нечим посебним? Уз Ер Србија поклон ваучер поклањате више од путовања – лепе успомене и незаборавна искуства.

Поклон ваучер Услови куповине

Поклон ваучер можете купити, а потом и искористити:

  • У Ер Србија пословницама у Београду: Булевар краља Александра 17 и Јурија Гагарина 12
  • Путем Ер Србија Контакт центра

Можете одабрати поклон ваучер у вредности од: 25 ЕУР, 50 ЕУР, 100 ЕУР и 200 ЕУР*

Уколико желите да ваш дар буде јединствен, припремили смо посебно дизајниран шаблон** за поклон ваучер који вам је на располагању искључиво на нашем веб-сајту. Кликните на дугме Поклон ваучер, сачувајте, попуните и поклоните га вама драгој особи.

gift voucher button
Преузмите шаблон ваучера

Напомене

  • *у динарској противвредности.
  • ** поред шаблона добијате и услове коришћења, које саветујемо да приложите уз поклон ваучер.

Uslovi korišćenja

Куповина поклон ваучера могућа је искључиво у Ер Србија пословницама у Београду (Булевар краља Александра 17 и Јурија Гагарина 12) или путем Ер Србија Контакт центра на: 0800 111 528 из Србије, из других земаља 381 11 311 21 23.

Износи који се могу депоновати на поклон ваучер су: 25, 50, 100 И 200 ЕУР, као и динарска противвредност.

Поклон ваучер се издаје у виду електронског документа (ЕМD) са јединственим 13-цифреним бројем који почиње са 115.

Поклон ваучер се искључиво може искористити у наведеним АirSERBIA пословницама у Београду или путем Ер Србија Контакт центра. Није могуће искористити поклон ваучер на веб-сајту.

Сви поклон ваучери имају рок важења до 12 месеци од датума издавања. Поклон ваучер се може искористити само у оквиру своје важности. Период важности није могуће продужити.

Купац поклон ваучера мора навести тачну и-мејл адресу на коју ће поклон ваучер бити прослеђен након издавања. Ер Србија није одговорна уколико купац поклон ваучера наведе погрешну и-мејл адресу и ваучер се достави неком другом лицу. Свака накнадна промена и-мејл адресе или корекција од стране купца непосредно након издавања ваучера, подлеже наплати од 10 ЕУР у динарској противвредности.

Купац поклон вачера дужан је да упозна корисника поклон ваучера са Условима коришћења.

Приликом куповине поклон ваучера, неопходно је навести име и презиме особе којој се ваучер поклања (корисник поклон ваучера) јер ће само наведена особа моћи да искористи поклон ваучер. Име и презиме корисника поклон ваучера назначено на електронском документу (ЕМD) мора бити идентично ономе које је наведено у путној исправи.

Особа на чије име је ваучер (корисник ваучера) увек може поднети захтев за промену личних података наведених на ваучеру. У том случају, корисник ваучера ће дати на увид потребна документа компанији Ер Србија као доказ да је дошло до промене личних података и извршиће се измена личних података без надокнаде.

Ер Србија није одговорна у случају губитка, крађе, уништења или коришћења поклон ваучера без допуштења и неће издавати замену. Ер Србија задржава право да ускрати коришћење поклон ваучера у случају злоупотребе. Препродаја ваучера није дозвољена.

Поклон ваучер се не издаје на име лица које је млађе од 18 година.

Само ће лице на које гласи поклон ваучер моћи да искористи исти за куповину електронске карте на своје име и презиме; уступање поклон ваучера другом лицу није могуће.

Корисник ваучера ће моћи да искористи поклон ваучер за електронску карту и за друго лице искључиво уколико су корисник ваучера и друго лице на истој резервацији и летовима.

Корисник ваучера дужан је да приликом коришћења истог приложи поклон ваучер са валидним идентификационим бројем који уједно представља број електронског документа (ЕМD) и путну исправу ради идентификације.

Поклон ваучер је могуће искористити искључиво за комерцијалне електронске карте у једној трансакцији (једнократна куповина) за оперативне летове Ер Србија.

Поклон ваучер није могуће заменити за новац, за куповину додатне услуге (пртљаг, седиште, оброк, приоритетне услуге, путнички салон, wi-fly или слично), други поклон ваучер или доплату у случају добровољне измене датума/дестинације путовања.

Ваучер се мора искористити у целости, евентуални остатак није рефундабилан. Уколико вредност карте прелази вредност поклон ваучера, доплата је могућа у готовини (само у Ер Србија пословницама) или одговарајућом кредитном картицом.

Могуће је искористити максимално 4 поклон ваучера у истој трансакцији (једнократној куповини карте) уколико су испуњени претходно наведени услови.

Поклон ваучер није могуће купити Etihad Guest миљама. Куповином поклон ваучера не стичу се Etihad Guest миље.

У случају да се на захтев путника рефундира карта која је у целости купљена поклон ваучером, рефундација износа биће извршена у складу са условима тарифе и рефундабилни део биће враћен искључиво на ваучер; ако је цена карте прелазила износ ваучера и путник је доплатио у готовини или картицом одређени износ, рефундација карте биће обављена по условима тарифе и рефундабилни део може бити враћен: а.) на ваучер или б.) ако разлика која је доплаћена у готовини или картицом покрива износ који се рефундира, може бити враћен и на оригинални начин доплате (готовина или картица). Захтеви за рефундацију електронске карте се подносе искључиво месту издавања карте.

У случају да је дошло до отказивања лета од стране компаније и да компанија није у могућности да пружи ниједан други алтернативни лет као замену за отказани лет, рефундација карте која је, у потпуности купљена ваучером, биће рефундирана на ваучер. Уколико је цена карте прелазила износ ваучера, износ који је доплаћен у готовини или картицом, може бити враћен: а.) на ваучер или б.) на оригинални начин доплате (готовина или картица). Захтеви за рефундацију електронске карте се подносе искључиво месту издавања карте.

Ер Србија задржава право да измени Услове коришћења поклон ваучера без претходне најаве и/или образложења. Путници подлежу оним Условима коришћења који су важили у моменту куповине услуге, осим ако су добили обавештење о изменама Услова коришћења и исте прихватили.

Ер Србија ће све измене Услова коришћења објављивати у писменој форми путем www.airserbia.com

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.