Трошење миља

Замените постојеће Etihad Guest миље које сте стекли у оквиру Etihad Guest програма за бонус карту, прелазак у вишу класу превоза, једнократну пропусницу за Ер Србија Премијум салон или додатни пртљаг, на лету који обавља Ер Србија.

Трошење миља

Довољно миља на рачуну?

На следећој страници проверите тренутно стање миља на вашем налогу

Како бисте искористили стечене миље за услуге које нуди компанија Ер Србија, потребно је да позовете наш Контакт центар.

Напомена: за куповину бонус карте, додатног пртљага или прелазак у вишу класу превоза неопходно је да позовете Ер Србија Контакт центар најмање 24 часа пре планираног датума путовања.

Додатни пртљаг са Etihad Guest миљама

Путници Ер Србије, који су чланови Etihad Guest програма, имају прилику да искористе прикупљене Etihad Guest миље за куповину додатног пртљага.

Додатни пртљаг 1 комад 2 комада 3 - 5 комада
Etihad Guest миље 4 500 миља 9 000 миља 12 000 миља

Услови коришћења (пдф)

Искористите своје Etihad Guest миље и уживајте у Ер Србија Премијум салону

Ер Србија нуди путницима и члановима Etihad Guest програма прилику да искористе своје Etihad Guest миље за две врсте једнократних пропусница за Премијум салон на београдском аеродрому Никола Тесла.

Једнократне пропуснице за Ер Србија Премијум салон могуће је купити искључиво у самом Салону.

Ер Србија Премијум салон Максимална дужина боравка до 1 сат Максимална дужина боравка до 3 сата
Etihad Guest миље 2 500 миља 5 000 миља

Услови коришћења миља за једнократне пропуснице (пдф)

Калкулатор миља

Израчунајте колико Вам треба Etihad Guest миља за куповину бонус карте или прелазак у Бизнис класу.

У току...

У току...

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.