Пакети додатних услуга

Купи додатне услуге у пакету и оствари уштеду

Пакети додатних услуга

Најпопуларније додатне услуге су од сада доступне за куповину и у пакету.

 • Приоритетни третман у Београду – EUR 27.99
  Овај пакет додатних услуга гарантује најбоље искуство на аеродрому у Београду. У цену пакета је укључен 1часовни боравак у Ер Србија Премијум салону, приоритетни пролаз на пасошкој контроли, као и првенство при пријави на лет и укрцавању.
 • Додатна Стандардна Торба + Седиште по избору – EUR 42.99 - НАЈБОЉА ПОНУДА!
  Купи у пакету за путовање без бриге.
 • Првенство на аеродрому – EUR 9.99
  Овај пакет ти пружа бржи и лагоднији пролазак кроз аеродромске формалности. У цену пакета су укључене услуге које ти доносе првенство при пријави на лет, при укрцавању и при отпреми пртљага. Куповином овог пакета добијаш три додатне услуге по цени две.
 • Седиште по избору + Првенство при укрцавању – EUR 6.99* или EUR 8.40**
  Резервација седишта које се плаћа те квалификује за 50% попуста на услугу првенства при укрцавању уколико их купиш у пакету. Цена пакета варира у зависности од трајања лета.

Пакети додатних услуга се могу купити:

Куповином пакета додатних услуга слажете се са појединачним условима куповине који важе за сваку од додатних услуга које чине пакет.

Напомене

 • *EUR 6.99 за летове до 1ч20мин трајања
 • **EUR 8.40 за летове трајања између 1ч20мин И 3ч40мин

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.