Новости

Најновије вести

Новости

Air Serbia прилагођава услове превоза пртљага стандардима европских авиокомпанија

Понедељак, 28. април  2014.

У циљу прилагођавања услова транспорта стандардима европских авиопревозника, Air Serbia подсећа своје госте о промени услова превоза предатог пртљага која ступа на снагу 1. маја 2014. Уместо досадашњег концепта по тежини, на летовима Air Serbia убудуће ће се примењивати концепт по комаду предатог пртљага.

Гости Air Serbia-е који буду путовали од 1. маја 2014. моћи ће у економској класи бесплатно да превезу један пртљаг максималне тежине 23 килограма, а у бизнис класи два пртљага тежине 32 килограма сваки.

Коментаришући ову промену, генерални директор Air Serbia-е Дане Кондић је рекао: "Ова промена је важан корак у циљу прилагођавања условима транспорта европских авиокомпанија".

Као што се практикује у авиокомпанијама широм света, сваки предати пртљаг који прелази дозвољену тежину, број и димензије одређене новим условима, биће посебно наплаћиван.

Повратак на све вести

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.