Прописи за пртљаг партнерских авио-компанија

Важно нам је да у потпуности уживате у путовању када летите са нама или са нашим партнерима.

Прописи за пртљаг партнерских авио-компанија

Ако летите комбинованим превозом са нама и још неком авио-компанијом на код шер лету где превоз обавља друга компанија, можда подлежете условима превоза авио-компаније која обавља лет, који су различити од наших. Ово се односи на прописе у вези са пртљагом, правила за посебне категорије путника, процедуре за пријављивање на лет итд.

Како би се детаљно упознали са свим информацијама посетите званични сајт компаније којом летите.

Такође, пре поласка на пут проверите количину дозвољеног прљага која је наведена на вашој карти.

Код шер и како да га препознате

Код шер је пословни аранжман по коме две или више авио-компанија деле један лет. Једна авио-компанија обавља лет - обезбеђује авион, посаду и услуге током лета, док друга авио-компанија или више њих могу да продају места за тај лет под својим кодом.

Када купујете карте на airserbia.com за лет који је код шер, током процеса куповине видећете која авио-компанија заправо обавља лет.

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.