Повежите лет са возом или аутобусом

Уколико се ваше путовање не завршава слетањем на аеродром, већ вам је потребан превоз до коначне дестинације – имамо право решење за вас.

Пријава путем интернета Упутство

Поред куповине авионске карте, постоји и опција куповине карте за воз или аутобус која вам обезбеђује превоз од аеродрома до жељене дестинације или обрнуто. Услуга је доступна у преко 70 дестинација у Европи, и то у следећим земљама: Велика Британија, Шведска, Белгија, Аустрија, Чешка, Мађарска и Немачка.

Ова опција вам омогућава да унапред испланирате све етапе превоза до ваше коначне дестинације и тако уштедите време и новац који бисте утрошили тражећи превоз испред аеродрома након слетања.

Заокружите своје путовање чак и до дестинација које немају аеродром тако што ћете повезати ваш лет са железничком или аутобуском линијом до крајњег одредишта.

Списак дестинација (pdf)

Ер Србија је омогућила да се уз авионску карту, путем онлине и агентских канала продаје, омогући транспорт кроз целу Немачку као и за велики број европских градова путем железнице и аутобуса. Покривено је преко 70 дестинација унутар Европе. Након куповине авионске карте уз коју иде и одређени превоз до ваше дестинације, морате да одрадите следеће кораке:

  1. Да би сте се чекирали, потребно је да посетите сајт check-in.accesrail.com
  2. Унесите име и презиме са карте, као и број карте или број резервације (уколико има више путника на резервацији, унесите број резервације да би сте одмах чекирали све путнике) које сте добили од Ер Србије приликом резервације
  3. Проверите да ли су сви путници на списку. Уколико нису додајте име и презиме путника који недостају. Овде такође можете и да "скинете" са чекирања путника који се налази на резервацији.
  4. На следећем кораку можете видети информације везане за путовање возом
  5. Овде можете унети своју имејл адресу како би сте добили линк за download boarding карте на имејл (није обавезно, али је пожељно како би сте имали карту и на имејлу)
  6. На последњем кораку можете одмах да downloadujete све boarding карте (за све путнике)

Овај веб сајт користи "колачиће" како би се обезбедило боље корисничко искуство, персонализација садржаја и огласа, као и интеграција друштвених медија и анализа саобраћаја на интернету. С тим у вези, могућ је пренос информација о вашој употреби веб сајта нашим партнерима ради омогућавања комуникације и рекламирања прилагођеног вашим преференцијама. Нашу политику заштите приватности можете погледати овде, а политику “колачића” овде.
Кликом на „Слажем се“ пристајете на постављање ових колачиц́а. Кликните на дугме „Промени подешавања колачиц́а“ да бисте променили поставке.
За више информација о колачиц́има прочитајте Политику колачића Ер Србије.