Er Srbija među top 3 najpoželjnija poslodavca u Srbiji

10 May 2022

U tradicionalnom Talent X istraživanju, koje organizuje najposećeniji portal za zapošljavanje Poslovi Infostud, Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, proglašena je za jednog od tri najpoželjnija poslodavca u zemlji. U okviru obimnog istraživanja, u kojem je učestvovalo 10.887 ispitanika, nacionalni avio-prevoznik našao se u top tri poslodavca u Srbiji, zajedno sa kompanijama NIS i Coca-Cola HBC Srbija. Pored te tri kompanije, među 20 najpoželjnijih poslodavaca našli su se još A1, Bosch, dm, IKEA, Telekom Srbija, Nestle, Lidl, Yettel i drugi. Ovim povodom, Er Srbiji je na ceremoniji dodeljena specijalna plaketa, koju je u ime kompanije preuzela Milica Netković, direktorka ljudskih resursa.

„Izuzetno smo ponosni što smo po drugi put osvojili priznanje za jednog od tri najbolja poslodavca u Srbiji, u konkurenciji od čak 100 kompanija. Imajući u vidu da avio-industrija prolazi kroz najveću krizu izazvanu pandemijom korona virusa, drago nam je što smo uspeli da održimo duboku posvećenost kreiranju stimulativnog radnog okruženja koje svima pruža jednake šanse, adekvatnu zaradu i mogućnost za dalji napredak i usavršavanje. Zadovoljstvo nam je što su i učesnici ispitivanja to prepoznali, što nam samo potvrđuje da smo na pravom putu kada je u pitanju odnos prema zaposlenima, ali i kandidatima“, izjavila je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

Er Srbija posebnu pažnju posvećuje identifikaciji i razvoju talenata u organizaciji, kao i kreiranju brojnih razvojnih programa kojima se podstiču lični i profesionalni razvoj zaposlenih. Nacionalna avio-kompanija se aktivno bavi i privlačenjem mladih talenata, kroz redovno učestvovanje u programu „Moja prva plata“, kao i pružanjem mogućnosti dualnog obrazovanja, kako bi im pomogla u daljem profesionalnom usavršavanju i izgradnji karijere. Prošle godine je potpisan Memorandum o saradnji na razvoju dualnog modela studija u visokom obrazovanju između Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Vazduhoplovne akademije i Er Srbije, koji će budućim stručnjacima kroz mentorske programe pružiti priliku da unapređuju svoje znanje i profesionalne kompetencije iz oblasti vazduhoplovstva. Pored toga, Er Srbija je u aprilu ove godine potpisala Sporazum o saradnji sa Saobraćajnim fakultetom Univerziteta u Beogradu, koji će mladim talentima omogućiti da steknu svoja prva praktična iskustva, ali i pomoći u pisanju istraživačkih, diplomskih, master i doktorskih radova.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail