Veliko interesovanje za poslove kabinske posade u Er Srbiji

22 February 2023

Više stotina kandidata do sada se prijavilo na najvećem konkursu za zapošljavanje novih članova kabinske posade Er Srbije u poslednjih pet godina. Konkurs srpske nacionalne avio-kompanije je otvoren do petka, 24. februara, do kraja dana, tako da je potencijalnim kandidatima preostalo još samo dva dana za prijavu. Zbog velikog broja zainteresovanih kandidata koji pozivaju kompaniju u vezi sa konkursom, Er Srbija je na glavnoj strani svog portala airserbia.com postavila direktan link koji vodi ka formularu za prijavu.

„Raduje nas veliko interesovanje za radno mesto kabinske posade u našoj kompaniji. Ekspanzijom naše mreže destinacija i proširenjem flote otvaraju se mogućnosti za prijem novih članova našeg tima. Poučeni ranijim iskustvima, najveći broj prijava na konkurs stiže upravo u poslednjih nekoliko dana, što se i ovog puta pokazalo kao tačno. Pozivam sve kandidate koji imaju želju da se na poziciji člana kabinske posade pridruže nacionalnoj avio-kompaniji da iskoriste tu mogućnost i da se prijave na konkurs,” izjavila je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

Zainteresovani koji žele da se pridruže timu kabinske posade Er Srbije, mogu se prijaviti putem veb sajta kompanije, najkasnije do 24. februara 2023. godine, do kraja dana.

Pravo na učešće u konkursu ostvaruju svi državljani Republike Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik. Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću. Pored toga, veoma je važno da kandidat ima izražene komunikacione veštine, kao i sposobnost ga gradi i usavršava interpersonalne odnose. Kandidati koji prođu prvi krug selekcije i uđu u uži izbor biće pozvani na dalje testiranje.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail