Er Srbija povezala Beograd sa Kairom

16 May 2023

Er Srbija je noćas, letom JU876, uspostavila direktne letove između Beograda i Kaira. Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede i petka.

Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na međunarodnom aerodromu u Kairu, udaljenom 15 kilometara od centra grada. Događaju su prisustvovali predstavnici nacionalne avio-kompanije i aerodroma.

„Prilikom planiranja odmora, turisti iz naše zemlje i regiona, često biraju upravo Egipat. Pored čarter letova Er Srbije do omiljenih letovališta u toj zemlji, poput Hurgade i Šarm el Šeika, od sinoć putnicima nudimo i redovnu liniju između Beograda i Kaira. Verujemo da će ti direktni letovi putnicima biti snažan motiv da posete i upoznaju grad na Nilu,“ izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Glavni grad Arapske Republike Egipat, objedinjuje prošlost, sadašnjost i budućnost, dok arhitekturom svedoči o mnogim civilizacijama koje su kroz istoriju bile prisutne u tom delu sveta. Ulicama Kaira neprekidno se širi miris parfema, papirusa, začina, ribe, nargile, dok se piramide, mumije drevnih faraona i kolekcije blaga smenjuju sa luksuznim hotelima, neboderima i džez klubovima. Jedinstven spoj tradicionalnog i modernog sreće se u svakom delu grada.

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira, putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milano, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Er Srbije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail