Ер Србија увела директне летове између Београда и Палерма

14 June 2023

Ер Србија је данас, 14. јуна 2023. године летом ЈУ558, успоставила нову линију између Београда и Палерма. До административног центра Сицилије, национална авио-компанија саобраћаће са Аеродрома Никола Тесла Београд, два пута недељно, сваке среде и суботе, током целе летње сезоне.

Инаугурациони лет Ер Србије дочекан је на аеродрому Фалцоне Борселлино, смештеном у Пунта Раиси, 35 километара од центра Палерма.

„Спој историје, традиције, културе и забаве, чини Палермо веома атрактивним за одмор, привлачећи подједнако оне који воле активна путовања, али и оне који би радије одмарали на плажи, уз књигу. Увођењем директне авио-линије до тог града, омогућили смо путницима да до тог италијанског острва стигну за нешто мање од два сата. Уз директне летове до Катаније, које смо недавно увели, путници су у прилици да комбинују летове и тако упознају целу Сицилију. Верујемо да ће многи искористити ту прилику“, каже Бошко Рупић, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Палермо је приморска метропола која плени бојама, мирисима и укусима. У тој европској престоници уличне хране обавезно испробајте уличне специјалитете и то рукама, јер тако раде прави Сицилијанци. Не смете отићи из Палерма а да нисте пробали Палермо сфинционе дугу, меку пицу са сосом од лука, сицилијанским цациоцавалло сиром, презлама, ориганом и инц́унима. Када се уморите од шетње, недалеко од Палерма чека вас плажа „Монделло“ са финим песком и кристално чистим морем.

Из Палерма, преко Београда, Ер Србија омогућава и добре конекције до других градова у својој мрежи као што је Диселдорф, Цирих, Амстердам, Париз, Истанбул, Беч, Љубљана, Загреб, Берлин, Осло и Штутгарт.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail