Er Srbija očekuje veće interesovanje za letove do Larnake

24 September 2020

Er Srbija zadržaće i tokom narednog perioda dva nedeljna leta između Beograda i Larnake, uz mogućnost povećanja kapaciteta, korišćenjem tipa aviona sa većim brojem sedišta ili uvođenjem dodatnih letova. Imajući u vidu najavljenu odluku kiparskih vlasti da se građanima Srbije od danas, 24. septembra, dozvoli ulazak na Kipar uz negativan PCR test, srpska nacionalna avio-kompanija očekuje veće interesovanje putnika od uobičajenog za ovo doba godine. Zbog toga će Er Srbija nastaviti da do Larnake leti subotom i ponedeljkom, iako je prethodno planirano da se broj letova redukuje.

"Pozdravljamo odluku kiparskih vlasti pošto ona pruža idealnu priliku za sve koji žele da iskoriste jesen za zasluženi odmor. Imajući u vidu veoma prijatne dnevne temperature na Kipru, sigurni smo da će veliki broj putnika tokom oktobra posetiti ovu popularnu destinaciju u Sredozemlju", izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Marek je dodao da je "Er Srbija pažljivo pratila tražnju tokom dva dana od najave u vezi sa ulaskom srpskih državljana na Kipar i da je već odlučila da uvede i treći let sledećeg četvrtka sa atraktivnijim dnevnim vremenom odlaska, umesto noćnog."

Er Srbija je trenutno jedina avio-kompanija koja obavlja letove između Srbije i najtoplijeg ostrva Mediterana. Uz oko 340 sunčanih dana godišnje, Kipar predstavlja jednu od najsunčanijih zemalja u kojoj leto traje sve do polovine oktobra, što ga čini idealnom destinacijom za letovanje u ovom periodu godine.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail