Ер Србија покреће веб-страницу посвећену промоцији Србије: Србија има све

30 October 2020

У сарадњи са Туристичком организацијом Србије, национална авио-компанија Ер Србија покренула је специјално креирану страницу у оквиру свог веб-сајта посвећену промоцији наше земље и њене туристичке понуде. Страница под називом "Србија има све" намењена је, пре свега, онима који до сада нису посетили Србију или су били само у пролазу кроз престоницу, без напуштања аеродрома Никола Тесла. Имајући у виду богате потенцијале Србије и велики број путника који слеће у Београд, а да не закорачи његовим улицама и не посети ниједан локалитет наше земље, Ер Србија је лансирала страницу са три одвојена правца промоције домаћих лепота и знаменитости.

"Као национална авио-компанија и поносни амбасадор нашег бренда у свету, желимо да представимо Србију у најбољем светлу и то на нашем сајту, тако да путници не морају да трагају за информацијама и препорукама на неком другом месту. Потребе путника и њихов комфор при планирању путовања представљају наше приоритете, па нам је циљ да им понудимо више од авио-карте и превоза – свеобухватно и незаборавно искуство боравка у Србији. Трудићемо се заједно са нашим партнером, Туристичком организацијом Србије, да увек будемо актуелни и промовишемо искључиво проверене локалитете. Србија обилује културно-историјским споменицима и природним богатствима које треба приближити свима који планирају да је посете или се нађу у пролазу без унапред припремљеног плана," изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Страница нуди три посебне рубрике, креиране у складу са интересовањима и преференцијама путника. Авантуристима ће се највише свидети рубрика "Откријте" која пружа информације о различитим локалитетима, налазиштима, ископинама и историјским рутама Србије. Љубитељи природе и гастрономије сигурно ће најчешће истраживати рубрику "Органско" која открива места дивље и заштићене природе, богата лепотом и биодиверзитетом. У плану је и промоција органских прехрамбених производа, као и више садржаја на тему производње воћа, поврћа и вина. За путнике који имају на располагању само мало времена до следећег лета из Београда, креирана је рубрика "На врелом асфалту" у оквиру које могу пронаћи препоруке атрактивних локација за кратке туристичке руте, у кругу до 100 км удаљености од престонице, као и у самом граду.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail