Jačanje kod-šer saradnje sa Aeroflotom za bolju povezanost sa Moskvom

19 November 2020

Er Srbija i Aeroflot postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora, prema kojem će ruski nacionalni avio-prevoznik postaviti sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove Er Srbije između Beograda i Istanbula, dok će srpska nacionalna avio-kompanija imati svoj marketing kod na letovima Aeroflota između Istanbula i Moskve. Zahvaljujući unapređenju partnerstva, Er Srbija će od 23. novembra putnicima ponuditi svakodnevnu vezu sa Moskvom, kombinujući direktne letove i letove preko Istanbula.

"Dobra partnerska strategija je posebno važna u trenutnim okolnostima kada je, usled posledica pandemije korona virusa, naša mreža ograničena. Da bismo našim putnicima ponudili što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, konstantno radimo na unapređenju usluga i poboljšanju saradnje sa partnerima," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Er Srbija je tokom prethodnih meseci intenzivno radila na uspostavljanju i jačanju međukompanijskih partnerstava, pa je u avgustu potpisan kod-šer ugovor sa Turkiš erlajnzom koji pokriva više destinacija iz saobraćajnih mreža obe kompanije. U oktobru je sa beloruskom avio-kompanijom Belavija zaključen specijalni proratni sporazum (SPA), dok je ovog meseca srpska nacionalna avio-kompanija pokrenula saradnju u okviru programa lojalnosti sa Er Kanadom, omogućavajući putnicima kanadskog avio-prevoznika da svoje sakupljene milje koriste za sve letove u mreži Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail