Јачање код-шер сарадње са Аерофлотом за бољу повезаност са Москвом

19 November 2020

Ер Србија и Аерофлот постигли су споразум о проширењу постојећег код-шер уговора, према којем ће руски национални авио-превозник поставити сопствену ознаку за лет (маркетинг код) на летове Ер Србије између Београда и Истанбула, док ће српска национална авио-компанија имати свој маркетинг код на летовима Аерофлота између Истанбула и Москве. Захваљујући унапређењу партнерства, Ер Србија ће од 23. новембра путницима понудити свакодневну везу са Москвом, комбинујући директне летове и летове преко Истанбула.

"Добра партнерска стратегија је посебно важна у тренутним околностима када је, услед последица пандемије корона вируса, наша мрежа ограничена. Да бисмо нашим путницима понудили што већи избор и флексибилност приликом планирања путовања, константно радимо на унапређењу услуга и побољшању сарадње са партнерима," изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Ер Србија је током претходних месеци интензивно радила на успостављању и јачању међукомпанијских партнерстава, па је у августу потписан код-шер уговор са Туркиш ерлајнзом који покрива више дестинација из саобраћајних мрежа обе компаније. У октобру је са белоруском авио-компанијом Белавија закључен специјални проратни споразум (SPA), док је овог месеца српска национална авио-компанија покренула сарадњу у оквиру програма лојалности са Ер Канадом, омогућавајући путницима канадског авио-превозника да своје сакупљене миље користе за све летове у мрежи Ер Србије.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail